icon-closeMuziekwedstrijd wk 18
icon-closeMuziekwedstrijd wk 18

Meivakantie met FocusTerug naar het overzicht

Vier de meivakantie met Focus Filmtheater: wandeling, fotospeurtocht en volop kinderfilms voor thuis!
Zoek je nog inspiratie voor leuke activiteiten met je gezin voor de meivakantie? Focus Filmtheater heeft leuke coronaproof film-activiteiten in petto. Hieronder het aanbod op een rijtje:

Audrey Hepburn-wandeling + fotospeurtocht
Ter ere van de bijzondere actrice (en Arnhemmer!) Audrey Hepburn, maakte Focus een Audrey Hepburn-wandelroute door Arnhem met bijbehorende podcast. Deze wandeling van ongeveer 7 km (of ruim 5 km met shortcut) brengt je langs een aantal belangrijke plekken die een rol hebben gespeeld in het leven van Audrey Hepburn en in de geschiedenis van Focus Filmtheater. Voor de jongste wandelaars (en stiekem ook best leuk voor volwassenen) is er bovendien een bijbehorende fotospeurtocht, waar prijzen mee te winnen zijn!

Lunchen op het Focus-terras
Het zonnige terras van Focus op het Audrey Hepburnplein middenin Arnhem is dagelijks van 12:00 tot 18:00 uur geopend. Leuk om te combineren met de wandeling! Op de kaart vind je verrassende lunchgerechten, tosti’s, salades, veel zelfgemaakte (vegan) snacks, burgers, en meer. Ook voor kinderen staat er genoeg lekkers op de kaart: deel samen een lunch- of borrelbordje, de wentelteefjes of kies voor de kindertosti of -toast!

Focus thuisbezorgd - tips voor je thuisbios 
Het is meivakantie: doe maar open die thuisbios! Sluit de gordijnen en bereid versnaperingen voor. Denk aan een karaf limonadesiroop waar je een schaaltje popcorn bij serveert of iets anders wat niet voorkomt in de schijf van vijf en ga lekker genieten van een mooie familiefilm. De keuze aan films is reuze. Daarom tipt Kim van Focus je op de website mooie kinderfilmklassiekers via Netflix, Nederlandse kinderfilms en kinderfilms op Picl.

Klik voor meer info over het meivakantie programma door naar de site.

Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van alle leuke tips voor ouders en kids.

Focus Filmtheater Arnhem

Audrey Hepburnplein 1
Arnhem
Openingstijden Klik voor alle tijden via de roze button door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

MEIVAKANTIE: leuke tips voor thuis & uit!

MEIVAKANTIE: leuke tips voor thuis & uit!

Hoewel we nog niet erop uit kunnen zoals we gewend zijn, zijn er genoeg toffe uitjes die wél door kunnen gaan. Van online thuistheater, een familieconcert en leuke buiten eropuit tips tot inspiratie voor Moederdag en Hemelvaart.

Naar de vakantietips