Zomervakantie op RosendaelTerug naar het overzicht

Kom in de zomervakantie naar Kasteel Rosendael! Er is van alles te beleven voor het hele gezin!

Deze zomervakantie is er weer van alles te beleven bij Kasteel en park Rosendael. Zo komt Professor Bombasticus op bezoek, kun je de kasteelbewoners ontmoeten en meer! Check hier een greep uit het programma: 

Speuren en spelen - hele zomervakantie
Ontdek het park met de verschillende activiteiten op de Beleef! Plattegrond. Durf jij te rennen over de Bedriegertjes? Kun jij een boomhut bouwen met de takken uit het bos? Of ontdek de waterdiertjes in de bosvijver en ga op zoek naar dierensporen! Trek je schoenen uit en loop ook over het blotevoeten pad. Ga aan de slag met de opdrachten in de ‘Speuren en Spelen’ speurtocht, leer van alles over het park en zijn bewoners en los het raadsel op.

Professor Bombasticus - 6 augustus
Professor Bombasticus komt op bezoek in het kasteel. Hij maakt een speciale toverdrank en jij kunt hem daar mee helpen. Volg het spoor van schelpen door het park en kraak een geheime code. In het kasteel heeft de professor al zijn proefjes klaarstaan om samen met jou een toverdrank te maken. Ongelofelijk!

Ontmoet Kasteelbewoners - 7 augustus
Speciaal vandaag ontvangen de kasteeldames- en heren u in kostuum in het kasteel. Geniet van de prachtige kleding en maak ook gerust even een foto!

Hoe word ik Prins(es) - 27 juli en 31 augustus
Droom je over zelf een prins of prinses worden? Schrijf je dan in voor de cursus “Hoe word ik een echte prins of prinses” op kasteel Rosendael. Kinderen maken met een hofdame of een lakei een tocht door het kasteel en leren deftige manieren. 

Parkvoorstelling 'Toedan en Watnou' - 26 juli
Beleef actief de kindervoorstelling ‘’Toedan en Watnou” in het prachtige bostheater in park Rosendael. Hannafloor schrijft haar verhalen zelf en componeert haar eigen muziek. Ze heeft hier jaren lange ervaring mee. Haar voorstellingen zijn steeds weer verrassend en vernieuwend. Een groot plezier om naar te kijken en luisteren.

Voor meer informatie over de activiteiten bij Kasteel Rosendael, klik je op de roze button.

Kijk ook eens in onze Uitagenda voor nog meer leuke activiteiten in de meivakantie.

Kasteel Rosendael

Rosendael 1
6891 DA ROZENDAAL
Openingstijden Check voor de data en tijden de website via de roze button. Prijs Afhankelijk van de activiteit. Check voor een overzicht de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Speurtocht en workshop

Speurtocht en workshop

Wist je dat je ezeltjes kunt vinden en in het wandelbos verstoppertje kunt spelen op het landgoed bij Museum Bronbeek? Ontdek het tijdens de gratis speurtocht. Ook is er een leuke workshop wajangpop/wajangdier of prenten maken!

Beleef het allemaal