Kröller-Müller MuseumTerug naar het overzicht

Lekker languit in het gras liggen, gezellig samen picknicken of rondjes rennen..
Vanaf 1 juni is het Kröller-Müller Museum weer geopend. Check de roze website button voor meer info over de corona-maatregelen. Let op: je moet vooraf je tickets online reserveren.

In de beeldentuin van het Kröller-Müller Museum kan het allemaal! Het museum heeft een van de grootste beeldentuinen van Europa. De omgeving nodigt uit om te genieten, van de beelden én van de natuur!

Dobbelspel
Speciaal voor gezinnen met kids van 4 jaar en ouder is er het Museum Dobbelspel. Het Museum Dobbelspel voert je door het hele museum. Door samen met je familie te dobbelen, verrassende vragen te beantwoorden en te speuren naar kunstwerken kijk je nooit meer hetzelfde naar kunst!

Speurspel
Voor kinderen van 4 jaar en ouder zijn er speurspellen voor in het museum en de beeldentuin. De speurspellen zijn gratis verkrijgbaar in het museum

Meer weten? Via de roze button kom je op de website!

Psst, hou onze Uitagenda ook in de gaten voor leuke activiteiten in en om Arnhem!

Kröller-Müller Museum

Houtkampweg 6
6731 AW Otterlo
Openingstijden dinsdag t/m zondag 10.00 tot 17.00 uur Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x een dagje uit met kinderen in Nederland

16x een dagje uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld! Happy Summer!

16 zomervakantie uitjes in NL