Workshop superpower makenTerug naar het overzicht

Dit jaar staat het Sprookjesfestival op Bronbeek in het teken van jouw eigen superkrachten.

Van 23 t/m 31 oktober is het Sprookjesfestival op Bronbeek. Welke superpower zou jij willen hebben? Bijvoorbeeld kunnen vliegen of heel sterk zijn of heel hard kunnen rennen.

Dit jaar staat het Sprookjesfestival op Bronbeek in het teken van jouw eigen superkrachten. Ontdek je bovennatuurlijke talenten en laat deze zien! Wist je dat er in de natuur ook veel verborgen krachten liggen?

Met deze workshop in de tent buiten op het terrein van Museum Bronbeek ga je aan de slag met edelstenen die al eeuwenlang de kracht van de Indonesische oerwouden bij zich dragen. Deze prachtige stenen tover je om in een prachtige talisman, met jouw favoriete kleuren. Draag de talisman altijd bij je en je zult altijd jouw superkrachten kunnen showen! Een talisman kan je ook beschermen tegen boze krachten.

Maak een talisman aan een ketting of sleutelhanger tijdens een van de workshops. Voor meer informatie over het sprookjesfestival op Bronbeek, klik je op de roze button. 

Een lekker hapje eten met het hele gezin? Kijk dan ook eens op onze uit-eten pagina!

Museum Bronbeek

Velperweg 147
6824 MB Arnhem
Openingstijden 23 t/m 31 oktober (maandag 25 oktober niet) Prijs Gratis toegankelijk Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Magie in het park

Magie in het park

Beleef een magische wandeling in het park tijdens De Grote Schijn! Fluisterende bomen, mysterieuze lichtprojecties en betoverende klanken… achter iedere struik wacht een nieuwe verrassing! De gloednieuwe show is van 21 t/m 31 oktober te beleven in Zypendaal.

Reserveer je tickets!