icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Hoera, weer open!Terug naar het overzicht

Kom naar het Nederlands Openluchtmuseum! Tentoonstelling 'Ontmoet Mij', kinderactiviteiten en meer!
Yes, het Nederlands Openluchtmuseum is weer open! Er zijn allerlei activiteiten te doen in het museumpark. Dit jaar staat het thema "Ontmoet Mij" centraal!

Kom lekker luisteren naar ontmoetingsverhalen in het park. De presentatoren op ontmoetingslocaties herken je aan de button met "Ontmoet Mij". Ontdek welke rol gebouwen en voorwerpen spelen bij ontmoeten. Laat je verrassen door een verhaal op het kindererf of bekijk de nieuwe tentoonstelling. Leer meer over je eigen geschiedenis en die van iemand anders.

Naast het jaarthema zijn er nog heel veel leuke kinderactiviteiten. Luister samen met je kinderen naar een bijzonder verhaal op het Kindererf. Of gaan ze toch liever spelen op het mooie Zaanse plein of in de superleuke speeltuin?

Tijdens het wandelen in het museumpark lekkere trek gekregen? Er zijn diverse versnaperingen te koop op verschillende plekjes. Worden het poffertjes met poedersuiker, stevige huisgemaakte soep of toch die verse krentenbol van de bakker? En vergeet geen ritje te maken in de historische tramMeer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

De leukste uitjes voor gezinnen op een specifieke datum vind je in de Uitagenda!

Nederlands Openluchtmuseum

Hoeferlaan 4
6816 SG Arnhem
Openingstijden Zie roze websitebutton. Prijs Zie roze websitebutton. Online reserveren van kaarten is verplicht. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x een dagje uit met kinderen in Nederland

16x een dagje uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld! Happy Summer!

16 zomervakantie uitjes in NL