icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

ZomeravondenTerug naar het overzicht

Tijdens de Zomeravonden in het Nederlands Openluchtmuseum is er veel te beleven voor de hele familie!

Lekker eten en drinken. Naar muziek luisteren. Leuke dingen doen met het hele gezin. Tijdens de Zomeravonden in het Openluchtmuseum kan het allemaal tegelijk!

Van 31 juli tot en met 15 augustus is het museum iedere avond van 16.00 tot 21.00 uur geopend met een feestelijk programma op verschillende locaties in het museumpark. Kom genieten in een prachtige omgeving boordevol natuur en geschiedenis! Tijdens de Zomeravonden is er een aangepast programma.

Tijdens de Zomeravonden in het Nederlands Openluchtmuseum er van alles te doen voor jong én oud! Maak een ritje in de museumtram of sluit aan bij één van de drie rondleidingen. Bovendien worden er allerlei demonstraties gegeven van oude ambachten. 

Dans mee bij de Funkkaravaan of geniet in stilte van muziek op de Silent Swings. Op de verschillende pleinen kun je het vrolijke muziekduo de Bronco Brothers tegenkomen. 

Ook voor de kleintjes is er genoeg te doen. Speel nostalgische buitenspelletjes en maak een ritje in de zweef- of draaimolen. In Loods Goes bij het Picknickplein kun je één van de kinderfilms bekijken.

Nieuwsgierig geworden naar al de activiteiten? Check dan het volledige programma via de roze button!

Nederlands Openluchtmuseum

Hoeferlaan 4
6816 SG Arnhem
Openingstijden Van 31 juli tot en met 15 augustus van 16:00 tot 21:00 Prijs t/m 3 jaar: gratis
4 t/m 12 jaar: €5,-
13+: €10,- (inclusief parkeren)
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

14x zomervakantie tips uit heel Nederland!

14x zomervakantie tips uit heel Nederland!

Zes weken zomervakantie. Lekker veel tijd om leuke dingen te doen dus. Voor de nodige inspiratie vind je hieronder een aantal top-uitjes uit het hele land. Speciaal voor de zomervakantie 2021. Genieten maar!

Alle uitjes op een rij!