ZomeravondenTerug naar het overzicht

Tijdens de Zomeravonden in het Nederlands Openluchtmuseum is er veel te beleven voor de hele familie!

Lekker eten en drinken. Naar muziek luisteren. Leuke dingen doen met het hele gezin. Tijdens de Zomeravonden in het Nederlands Openluchtmuseum kan het allemaal tegelijk!

Van 30 juli tot en met 14 augustus is het museum iedere avond van 16.00 tot 21.00 uur geopend met een feestelijk programma op verschillende locaties in het museumpark. Kom genieten in een prachtige omgeving boordevol natuur en geschiedenis! Tijdens de Zomeravonden is er een aangepast programma.

Tijdens de Zomeravonden in het Nederlands Openluchtmuseum er van alles te doen voor jong én oud! Maak een ritje in de museumtram of sluit aan bij één van de rondleidingen. Bovendien worden er allerlei demonstraties gegeven van oude ambachten. 

Dans mee bij de Funkkaravaan of geniet van de muziek van de Bronco Brothers. Kids kunnen op slootjessafari of trucs leren van een goochelaar. 

Nieuwsgierig geworden naar al de activiteiten? Check dan het volledige programma via de roze button!

Kijk voor nog meer leuke, zomerse uitjes ook eens op onze eropuit-pagina!

Nederlands Openluchtmuseum

Hoeferlaan 4
6816 SG Arnhem
Openingstijden Van 30 juli t/m 14 augustus van 16:00 tot 21:00 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Speurtocht en workshop

Speurtocht en workshop

Wist je dat je ezeltjes kunt vinden en in het wandelbos verstoppertje kunt spelen op het landgoed bij Museum Bronbeek? Ontdek het tijdens de gratis speurtocht. Ook is er een leuke workshop wajangpop/wajangdier of prenten maken!

Beleef het allemaal