Zomer in OpenluchtmuseumTerug naar het overzicht

In de zomervakantie is er in het Nederlands Openluchtmuseum van alles te beleven! Superleuk gezinsuitje!
Wil je deze zomer met het hele gezin lekker op pad in een prachtig museumpark. Ga dan naar het Nederlands Openluchtmuseum! Dit jaar staat het thema "Ontmoet Mij" centraal!

Kom lekker luisteren naar ontmoetingsverhalen in het park. De presentatoren op ontmoetingslocaties herken je aan de button met "Ontmoet Mij". Ontdek welke rol gebouwen en voorwerpen spelen bij ontmoeten. Laat je verrassen door een verhaal op het kindererf of bekijk de nieuwe tentoonstelling. Leer meer over je eigen geschiedenis en die van iemand anders.

Naast het jaarthema zijn er nog heel veel leuke kinderactiviteiten. Luister samen met je kinderen naar een bijzonder verhaal op het Kindererf. Of gaan ze toch liever spelen op het mooie Zaanse plein of in de superleuke speeltuin?

Tijdens het wandelen in het museumpark lekkere trek gekregen? Er zijn diverse versnaperingen te koop op verschillende plekjes. Worden het poffertjes met poedersuiker, stevige huisgemaakte soep of toch die verse krentenbol van de bakker? En vergeet geen ritje te maken in de historische tram

Onze kidsproofreporters Lieke en Sophie gingen op pad in het Openluchtmuseum en nemen je mee langs leuke activiteiten. Kijk je mee?Zomeravonden
Wist je dat van 1 t/m 16 augustus het Openluchtmuseum tot 22.00 uur open is en er een superleuk programma is voor jong en oud? Muziek, film, (silent) disco, straatleven, leuke activiteiten voor kinderen, medewerkers die ambachten presenteren en natuurlijk lekker eten & drinken uit alle windstreken bereid & geserveerd vanuit authentieke foodtrucks, allemaal rondom het Zaanseplein en Picknickplein in het museumpark.

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

De leukste uitjes voor gezinnen op een specifieke datumvind je in de Uitagenda!

Nederlands Openluchtmuseum

Hoeferlaan 4
6816 SG Arnhem
Openingstijden Zie roze websitebutton. Prijs Zie roze websitebutton. Online reserveren van kaarten is verplicht. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x een dagje uit met kinderen in Nederland

16x een dagje uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld! Happy Summer!

16 zomervakantie uitjes in NL