icon-closeClub Adventure juni2020
icon-closeClub Adventure juni2020

Vinea Zomerkampen 7+Terug naar het overzicht

Een week op zomerkamp met Vinea is onvergetelijk!
Op zomerkamp gaan met Vinea betekent veel nieuwe vrienden maken en een onvergetelijk avontuur beleven! Even weg van thuis en samen met leeftijdsgenoten ga je op pad en beleef je supergave avonturen. Door kleine leeftijdsgroepen ontstaat er al snel een groepsgevoel en maak je vrienden voor het leven.

Zeil en Surfkampen voor de sportieve waterratten
Wil jij het liefst de hele dag op het water bezig zijn? Dan is een zeil- of surfkamp echt een aanrader. Helemaal gaaf en ook geschikt voor kids die nog niet eerder hebben gezeild of gesurft. Je eerste meters zeilen in een optimist, je CWO diploma halen, tricks uitproberen op een surf- of kiteboard én natuurlijk nieuwe vrienden maken.

Coole beachgangers kiezen voor Strand 
Met Strand kies jij voor de ultieme combinatie van zon, zee en het beleven van de leukste activiteiten. Zo is er bijvoorbeeld het Tina Zomerkamp, waarbij je slaapt op een locatie vlakbij het strand. Zoek je wat meer actie? Dan is het Beach action kamp iets vor jou! Mega suppen, windsurfen en nog veel meer!

Smart Camp voor slimme kennisvreters
Vind je het superleuk een vreemde taal te leren en je onder te dompelen in een nieuwe cultuur? Wil jij het liefst de hele wereld rondreizen? Wil je altijd al weten hoe alles werkt? Of leer alles over de wereld om je heen in het Wetenschap en Natuurkamp.

Kampen voor dierenliefhebbers
Tijdens het WNF-Rangers zomerkamp ga je samen met de parkranger naar de verblijven van de nijlpaarden, neem je een kijkje in de voederkeuken en kom je super dichtbij de dieren tijdens de Jeepsafari. Tijdens het ponykamp ga je lekker draven en galopperen door de bossen en daarna alle pony’s borstelen tot ze glanzen of helpen in de stallen! Wat wil een echte paardenfan nog meer?

Wil jij weten hoe de programma's van de verschillende vakantiekampen er precies uitzien? Klik dan even door naar de site van Vinea via de roze websitebutton.

Vinea


Openingstijden zie website voor de verschillende data Prijs voor actuele prijzen zie website Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke vakantie adresjes in Nederland

Leuke vakantie adresjes in Nederland

Nu een vakantie in het buitenland komende zomer misschien niet mogelijk is, ben je wellicht op zoek naar leuke overnachtingsadressen voor een weekendje weg óf langere vakantie in Nederland!

Kijk op Kidsproofvakantie.nl