Workshops en excursiesTerug naar het overzicht

donderdag 17 december
Deze winter organiseert Het KinderWijkTeam op donderdagmiddagen leuke activiteiten!
Het KinderWijkTeam organiseert deze winter voor kinderen van 7 t/m 12 jaar verschillende leuke activiteiten op de donderdagmiddag van 15:00 – 16:30.

Schone Straat Groene Buurt verzorgt van 12 november tot 18 maart een winterprogramma met toffe activiteiten als vogelhuisjes maken een een excursie naar de Uiterwaarden. Denk hierbij aan vogelhuisjes maken en een excursie naar de Uiterwaarden. Aanmelden kan per mail.

Het KinderWijkTeam is een educatief project rondom het thema natuur, milieu en zwerfafval voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. De kinderen komen wekelijks bij elkaar in het wijkcentrum, de school of het M.F.C. in hun wijk om samen de handen uit de mouwen te steken voor een schone leefomgeving. Gewapend met knijpers en vuilniszakken trekken ze de wijk in om zwerfvuil op te ruimen.

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

In onze blogs delen we onze favoriete uitjes en adressen in en om Arnhem. Handige lijstjes en ervaringen van onze Kidsproof-reporters!

Het KinderWijkTeam

Akkerwindestraat 25
6832 CS Arnhem
Openingstijden Donderdagmiddag 15.00 - 16.30 uur Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke Sinterklaas tips

Leuke Sinterklaas tips

Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer aan in Nederland. Check ons blogoverzicht voor leuke sinterklaas activiteiten, cadeautjes en meer!

Sinterklaas activiteiten, cadeautjes en meer