• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Vakantie op RosendaelTerug naar het overzicht

Zomervakantie op Kasteel Rosendael: Professor Bombastix, koninklijke cursussen en meer!

Zomervakantie op kasteel Rosendael

Op zoek naar een leuk uitje in de zomervakantie? Er is op kasteel Rosendael weer van alles te beleven voor het hele gezin.

Professor Bombastix - 25 juli, 8 en 22 augustus
Stap samen met je kleine ontdekkingsreizigers in de wereld van Professor Bombastix en zijn Sprookjesspreukspeurder!

Prinsen- en prinsescursus - 17 en 24 juli, 7 en 14 augustus
Wil je kind een echte prins of prinses worden? Dan is deze cursus een dikke aanrader. Kinderen lopen een tocht door het kasteel met een hofdame of lakei en leren deftige manieren.

Festival Klaterklanken - 13 juli
Een leuk buitenfestival met familiewandeling, baby- en een peuterconcert en een familieconcert. Ook is er een gratis randprogramma.

Kindervoorstelling Vulkaankind - 8 en 15 augustus
Een meisje woont in een vulkaan, samen met haar vader. Soms barst ze zomaar uit van woede, net als een vulkaan. Daarom zijn sommige dieren best bang voor haar. Dan ontmoet ze een vriend die haar leert op een andere manier met haar boosheid om te gaan. Langzaam ontdekken de dieren dat het Vulkaankind een bijzonder meisje is. Ontdek hoe dit verder gaat en kom de voorstelling bewonderen.

Trotsmarkt - 7 juli en 4 augustus
Een leuke buitenmarkt met heerlijke producten uit de streek. Gezinnen kunnen in het park op pad met de Beleef!plattegrond, rennen over de Bedriegertjes, waterdiertjes zoeken en meer.

Ontmoet de kasteelbewoners - 21 juli en 18 augustus
Speciaal vandaag ontvangen onze kasteeldames en -heren jullie in kostuum in het kasteel. Geniet van de prachtige kleding en maak ook gerust een foto met de kasteelbewoners! Het kasteel is vandaag te bezoeken op eigen gelegenheid.

Klik op de roze button voor het volledige overzicht van activiteiten.

Ben je op zoek naar een leuk kinderuitje? Neem een kijkje op onze pagina Eropuit.

Kasteel Rosendael

Rosendael 1
6891 DA ROZENDAAL
Openingstijden Klik voor actuele openingstijden door naar de site. Prijs Kijk op de website voor de actuele prijzen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomeruitjes in en om Arnhem

Zomeruitjes in en om Arnhem

Yes, het is zomervakantie! En wat is er veel te beleven in en om Arnhem! Deze 14 leuke tips mag je niet missen. Lees gauw verder!

Wat gaan jullie doen?