Naar het theater!Terug naar het overzicht

Het theaterseizoen gaat weer beginnen! In Musis Arnhem zijn weer mooie familievoorstellingen.

Stadstheater Arnhem sluit half september de deuren voor een grootscheepse verbouwing. Maar de familievoorstellingen staan niet stil. In Musis Arnhem zijn het komende theaterseizoen weer zoveel mooie voorstellingen te zien!

16 september: Eerlijk is eerlijk als het ware 6+
Stel je voor, een wereld waar eerlijkheid een beetje ingewikkeld is - nou, dat is precies waar dit toneelstuk over gaat! Jullie maken kennis met Bonnie en Klaus, een beroemd dieven-duo dat nu achter de tralies zit. Vroeger stonden ze bekend om stelen, liegen en alles voor zichzelf houden. Maar nu moeten ze ineens leren om eerlijk te zijn, allemaal omdat ze op zoek zijn naar vrijheid. Een schattig ratje schiet te hulp en neemt hen mee op een emotionele achtbaan door eerlijkheid en bedrog.

17 september: Pinokkio 8+
Stap binnen in de betoverende wereld van 'De avonturen van Pinokkio'. Dit Italiaanse sprookje gaat over volwassen worden en het najagen van dromen. Een houten pop, Pinokkio genaamd, verlangt ernaar een echte jongen te worden. Met een kleine krekel als wijze raadgever, begint hij aan een reis vol ontdekkingen en uitdagingen. Het verhaal gaat over zelfstandig denken en het heft in eigen handen nemen.

Kijk voor meer info over deze voorstellingen door naar de site en reserveer je tickets!


Iets te vieren? Kijk dan ook eens op onze kinderfeestjespagina!

Musis Arnhem

Velperbinnensingel 15
6811 BP Arnhem
Openingstijden 16 september: Eerlijk is eerlijk als het ware
17 september: Pinokkio
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs