Kasteel DoorwerthTerug naar het overzicht

Een echte waterburcht, ophaalbrug, torens en muurtrappen. Wat een plek voor je kinderfeestje!
Vier je kinderfeestje op het middeleeuwse kasteel Doorwerth! 

Je kunt kiezen uit twee opties:
 
Speuren en spelen in het kasteel
Nadat de kids zich eerst verkleed hebben als stoere ridders en mooie jonkvrouwen gaan ze onder begeleiding van een verteller op zoek in het kasteel. Daar zijn verschillende kistjes te vinden met opdrachten en spelletjes. Dat wordt een ouderwetse actief verjaardagsfeestje, maar nu in een spannende, historische omgeving! Na afloop krijg je een heerlijk bekertje sap uit de boomgaard en  een klein prijsje uit één van de schatkistjes.
 
Op ontdekkingsreis in het kasteel
Wil je zelf met de kids op speurtocht door het kasteel? Aan de hand van allerlei vragen kijken de kids met andere ogen rond en komen ze van alles te weten. Ook bij deze speurtocht kunnen de kinderen zich eerst verkleden als stoere ridders en mooie jonkvrouwen. 

Klik voor meer informatie even op de roze button!

Krijg je onze nieuwsbrief al? Voor elke schoolvakantie versturen we je de leukste tips en trucs om er een geweldige vakantie van te maken!

Kasteel Doorwerth

Fonteinallee 2 B
6865 ND Doorwerth
Openingstijden di t/m zo van 11:00-17:00 Prijs 5,25 euro voor kinderen, vanaf 12 jaar 9,50 euro Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School

Back to School

Het nieuwe schooljaar is begonnen. En dat betekent natuurlijk ook een nieuw clubjes seizoen! Ben jij nog opzoek naar een leuke sport-, creatief of muziekclubje? Dit zijn onze tips! 

Back to School tips