Boulderen op je feestjeTerug naar het overzicht

Actief feestje gezocht? Bij RijnBoulder kunnen kinderen volop klimmen en klauteren!
Is je kind bijna jarig en willen jullie een spannend en stoer kinderfeestje geven voor de vriendjes en vriendinnetjes? Kom dan naar RijnBoulder, hét bouldercentrum van Gelderland, waar je overal op mag klimmen en klauteren.

Onder begeleiding van de instructeurs gaan de kinderen met vriendjes en vriendinnetjes de uitdaging aan de beste boulderaar te worden op de boulderblokken. Onze instructeurs leggen je uit hoe je veilig naar boven kan boulderen en hoe je veilig valt op dikke valmatten. Jullig gaan samen aan de slag om je grenzen te verleggen en elkaar aan te moedigen om zo goed mogelijk te klimmen. Natuurlijk blijft de instructeur erbij om de veiligheid te controleren.

Na het klimmen is het tijd om heerlijk te smullen in het gezellige Grand Café + Pizzabar La Rocca. Iedereen krijgt dan ook een speciaal boulderdiploma mee en de jarige wordt extra in het zonnetje gezet.

Klik snel op de roze website button voor meer informatie en om te boeken!

Nog meer ideeën opdoen voor een geweldig kinderfeestje? Wij hebben de leukste voor je op een rijtje gezet!

RijnBoulder Arnhem

Olympus 3
6832 EL Arnhem
Openingstijden op afspraak Prijs Klik voor tarieven door naar de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

12x de leukste herfsttips op de Veluwe

12x de leukste herfsttips op de Veluwe

De Veluwe heeft zoveel toffe uitjes voor gezinnen dit najaar. In deze mooie regio is zoveel te beleven. Duik de natuur in, bezoek een tof museum of laat de kids lekker uitrazen bij een van de toffe speelplekken en nog veel meer.

Kidsproof Veluwe herfstspecial