Jump PartyTerug naar het overzicht

Vier je kinderfeestje bij Jumpsquare Arnhem, leef je uit samen met je vriendjes en vriendinnetjes!

Geef een Jump Party! Jumpsquare in Arnhem is een indoor Trampolinepark en de perfecte plek om je uit te leven samen met je vriendjes en vriendinnetjes!

Ben jij de beste jumper of een echte party animal? Versla in een Jump Party je vrienden in de Dodge Ball Area, ga samen los op de trampolines en daag elkaar uit met vette tricks. Na afloop kunnen jullie nog lekker even chillen en snacken aan een speciaal voor jullie gereserveerde tafel.

Of geef een Disco Jump Party! De discolichten gaan aan en de lekkerste deuntjes galmen door de speakers. Het belooft een onvergetelijk kinderfeestje worden!

Speciale KIDSPROOF KORTING
Door de kortingscode kidsproof10 te gebruiken krijg je 10% korting op een Jump Party als je in september een boeking maakt.
Voorwaarden:
- Korting is alleen geldig bij Jumpsquare Arnhem op alle Party Arrangementen.
- Kortingscode is te gebruiken t/m 30 september, Party zelf hoeft niet in september plaats te vinden.
- Bij eventuele annulering van de reservering wordt het betaalde bedrag omgezet naar een cadeaubon. De korting op het arrangement komt hierbij te vervallen.

Meer weten of reserveren? Klik dan op de roze websitebutton.

Kidsproof Arnhem heeft meer leuke ideeën voor een supercool kinderfeestje voor je verzameld!

Jumpsquare Arnhem

Van Oldenbarneveldtstraat 91
6827 AL Arnhem
Openingstijden Klik voor actuele openingstijden door naar de site. Prijs Klik voor kosten door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke december tips

Leuke december tips

Het feest van Sinterklaas is gevierd en de kerstvakantie ligt in het vooruitzicht. Maar voor het zover is, zijn er nog leuke december-uitjes. Psst...in week 51 verschijnt onze digitale kerstvakantie special met de leukste kerstvakantietips!

Naar de december eropuit tips