Summer Camps HollandTerug naar het overzicht

Avontuurlijk, sportief of gek op dieren? Boek dan een kamp (8-10/10-12 jaar) bij Summer Camps Holland!
Bij Summer Camps Holland is een zomerkampweek één grote belevenis. Op de eigen outdoorlocatie in Braamt (Gelderland) worden superleuke kampen georganiseerd in de leeftijdscategorieën 8-10 jaar en 10-12 jaar. Summer Camps Holland organiseert meer dan 25 verschillende zomerkampen in allerlei thema’s. Elk kamp bestaat uit een combinatie van gave uitstapjes (met taxivervoer), stoere outdooractiviteiten en activiteiten die horen bij het kampthema. Enkele voorbeelden:

Adventure kamp: Een hele week lang gaan de kinderen ontzettend gave (outdoor)activiteiten ondernemen. Ze leren de technieken van het boogschieten, roetsjen van een zipline, bouwen een vlot, tijgeren over het survivalparcours, gaan op avontuur in de kano en ontdekken hoogtes in klimpark Achterhoek. Ook bezoeken de kinderen een struisvogelboerderij, gaan ze op bivak, chillen ze bij de movie night en wordt er gedanst op de bonte avond.

4 daagse kamp: dit kamp duurt 4 dagen waarbij het programma samenloopt met het adventure kamp. Als kinderen het zo leuk vinden dat ze willen blijven kan het 4 daagse kamp nog tijdens het kamp verlengd worden naar een hele week.

Funkamp: er worden tal van coole outdooractiviteiten gedaan net als bij het avonturenkamp. Ook gaan de Funkamp kids een hele dag op pad naar Moviepark Germany, het meest unieke film- en entertainment park van Europa.

Dierenkamp: een kamp helemaal in het teken van dieren. Naast een kijkje achter de schermen bij de struisvogelboerderij waarbij de dieren gevoerd mogen worden, gaan de kinderen naar Apenheul én Burgers Zoo. De beestenboel wordt afgewisseld met leuke outdooractiviteiten en (avond)spelen.

Sportkampen: dit zijn actieve kampen waarbij een gedeelte van de dag altijd in het teken staat van de sport (lessen). Daarnaast worden er de hele week leuke buitenactiviteiten gedaan en bijzondere uitstapjes. Zo worden er wakeboard-, Urban sports, Bike, en freerunkampen georganiseerd.

Geïnteresseerd en benieuwd naar het overzicht van alle kampen? Klik dan door naar de website voor meer informatie!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

Summer Camps Holland

Gildeweg 7
7047 AR Braamt
Openingstijden Klik voor actuele vakantiekampdata door naar de site. Prijs Zie roze websitebutton Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs