icon-closeMuziekwedstrijd wk 18
icon-closeMuziekwedstrijd wk 18

Theaterkamp GekkooTerug naar het overzicht

Tijdens het theaterkamp van Gekkoo ben je creatief bezig met theater, film, dans en schrijven!
Ben je dol op acteren, dansen, filmen en/of schrijven? Dan is het theaterkamp van Theaterfabriek Gekkoo in de zomervakantie iets voor jou! Tijdens dit zomerkamp ben je creatief bezig tijdens workshops theater, dans, film en schrijven van professionele docenten. Alle deelnemers proeven aan de verschillende disciplines binnen de wereld van theater. En hoe cool, het zomerkamp wordt afgesloten met een presentatie voor publiek!

Je verblijft op het terrein van Scouting Saksenheerd in Breedenbroek. Eten en drinken is inbegrepen. Je hoeft alleen een tent, slaapspullen, toiletgerei en kleding mee te nemen en natuurlijk een goed humeur! Wedden dat je hier nog vele jaren met veel plezier op terugkijkt?

Er is een zomerkamp voor kinderen van 9 t/m 12 jaar van 23 t/m 25 augustus (3 dagen, 2 nachten) en een zomerkamp voor jongeren van 13 t/m 18 jaar van 16 t/m 19 augustus (4 dagen, 3 nachten).

Kijk voor alle informatie over dit zomerkamp op de website, via de roze button.

Kijk ook eens in onze eropuit rubriek voor leuke uitjes voor het gezin.

Theaterfabriek Gekkoo

Warnersstraat 14
7011 BM Gaanderen
Openingstijden Klik voor actuele data door naar de site. Prijs Klik voor tarieven door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

MEIVAKANTIE: leuke tips voor thuis & uit!

MEIVAKANTIE: leuke tips voor thuis & uit!

Hoewel we nog niet erop uit kunnen zoals we gewend zijn, zijn er genoeg toffe uitjes die wél door kunnen gaan. Van online thuistheater, een familieconcert en leuke buiten eropuit tips tot inspiratie voor Moederdag en Hemelvaart.

Naar de vakantietips