11x de leukste adventskalenders

5 november 2020
Haal ze nu in huis: de leukste aftelkalenders om af te tellen tot kerst! Elke dag mag je een deurtje, laatje of vakje met een verrassing openmaken. Ze beginnen allemaal op 1 december, dus je bent mooi op tijd om een leuke uit te zoeken. Deze 11 adventskalenders voor kinderen zijn bij ons favoriet!
Dat kleine winkeltje om de hoek of die prachtige kinderboekenwinkel. Bij Kidsproof.nl zijn we fan van lokaal! Het is natuurlijk het allerleukste om een adventskalender bij een winkel in de buurt te kopen. Ben je niet in de mogelijkheid om lokaal te shoppen? Dan hebben we hieronder een aantal leuke adventskalenders gevonden die ook online te bestellen zijn.

1. LEGO City adventskalender

Heel december is één grote LEGO challenge met de LEGO adventskalenders. Deze LEGO City versie is helemaal in kerstsfeer, inclusief minikerstboom, kerstslee en speelmat. Elke dag tot kerst mag je één cadeautje openmaken. Aan het eind heb je je eigen LEGO kerststad gebouwd. Tip: er is ook een LEGO Friends en LEGO Star Wars adventskalender.



2. Schleich Farm Wold adventskalender

Ken je de prachtige gedetailleerde figuurtjes van Schleich? Voor 2020 heeft Schleich deze te gekke Farm World adventskalender gemaakt met 24 boerderijverrassingen. Een aanrader voor kleine boeren of boerinnen in de dop.



3. Barbie adventskalender

Van deze Barbie adventskalender worden Barbie fans zeker weten héél blij. Op 1 december start de kalender met het openmaken van de Barbie. De 23 dagen tot kerst mag je elke dag een vakje openmaken met een kledingstuk, accessoire of huisdier voor je Barbie.



4. Hot Wheels adventskalender

Pas maar op, want met deze adventskalender race je zo de decembermaand door! Hot Wheels heeft een gave kalender voor autofans met 8 voertuigen en 16 autoaccessoires. Nog leuker, de kalender komt met een uitvouwbare speelmat zodat de kinderen gelijk met hun nieuwe Hot Wheels kunnen spelen.



5. Paw Patrol adventskalender

Nog zo’n leuke adventskalender: de Paw Patrol kalender met 24 mini-cadeautjes. Al een aanrader voor kinderen vanaf 3 jaar. Elke dag mag er een vakje opengemaakt worden met een puppy, huisje of ander verzamelstuk. De doos zelf werkt als speelmat, ideaal!



6. Harry Potter adventskalender

Abracadabra! En toen was het kerst. Met deze coole Harry Potter adventskalender tover je december zo voorbij. Voor elke dag tot kerst zit er een mini-verrassing in de kalender. Van telefoonstickers, tot een badge en een sleutelhanger.



7. PLAYMOBIL adventskalender

Elke dag tot kerst komt er een PLAYMOBIL figuurtje of onderdeel tevoorschijn uit deze feestelijke PLAYMOBIL adventskalender. Met alle verrassingen bouw je je eigen kerstatelier met elfjes die de kerstcadeautjes inpakken en in de rendierslee laden.



8. Bruisballen adventskalender

In de donkere maanden is het extra lekker om jezelf te verwennen met een warm bad. Deze adventskalender met 12 mini-bruisballen in leuke vormpjes is leuk voor de kinderen én voor jou. Wat zou er in het volgende vakje zitten?



9. Look-O-Look adventskalender

Hmm! Dat wordt elke dag smullen als er weer een vakje open mag. Deze adventskalender van Look-O-Look zit namelijk vol met verrassende snoepjes. Wat ons betreft een perfecte kalender voor snoepmonsters.



10. Adventskalender om zelf te vullen

Heb je wel eens zelf een adventskalender voor de kinderen samengesteld? Je kunt online kalenders bestellen die zélf vult. Wij vinden deze houten kalender van Small Foot prachtig. Je hoeft ‘m alleen nog maar te vullen én het is tegelijkertijd leuke kerstversiering.



11. Celebrations adventskalender

Als laatste mag de klassieker natuurlijk niet ontbreken. We kennen ze allemaal, de adventskalenders met chocolaatjes erin. Wij worden heel blij van deze prachtige Celebrations kerstboomkalender vol met je favoriete chocolademini’s.



De leukste adventskalenders voor kinderen vind je hier! Wist je dat deze aftelkalenders tegenwoordig in een heleboel leuke thema’s te koop zijn? Je hebt LEGO adventskalenders, speelgoed adventskalenders, adventskalenders met chocolade of snoepjes en nog veel meer. Maak het aftellen tot kerst dit jaar extra feestelijk door elke dag samen met je kinderen een vakje open te maken. Veel plezier deze decembermaand!

PS: Deze blog bevat affiliate links. Deze blog is niet in opdracht geschreven, alle tips in de blog zijn onze eigen favorieten. Veel plezier!