Annie de Musical

27 november 2019
Kidsproofreporters Meis en Nynke gingen samen met hun mama's naar Annie de Musical in het Chassé! Lees snel verder wat ze er van vonden.
Van 26 november t/m 8 december & 1 t/m 5 april is de wereldberoemde voorstelling 'Annie de Musical' te zien in het Chassé Theater! Nynke van 10 jaar en Meis van 9 jaar gingen met hun moeders naar de try outs.Het verhaal: 
Deze wereldberoemde musical met hits als Tomorrow en It’s a hard knock life inspireerde al generaties kinderen en volwassenen. Nu is Annie terug en ze is sterker dan ooit. Vastbesloten haar ouders terug te vinden, overwint Annie alle tegenslagen en komt met de andere weeskinderen in opstand tegen de gemene Miss Hannigan. Wanneer miljardair Oliver Warbucks Annie helpt in haar zoektocht, krijgt haar leven plotseling een bijzondere wending.En wat vonden onze Kidsproofreporters ervan?
We zijn naar de show Annie geweest in het Chassé theater. Het is een leuke en af en toe ook een beetje spannende theatershow. Er zitten echt superleuke liedjes in. Het favoriete liedje van Meis was “Het is een zwaar bestaan”.  We hebben erg veel gelachen tijdens de show.

Ook is het decor super leuk, omdat het steeds verplaatst wordt. Dit om weggetjes te maken in de stad en de verschillende plaatsen in het weeshuis, in de stad en  het grote huis te maken. En het beweegt ook nog eens tijdens liedjes. De dans is erg leuk.En ook de volwassenen vonden het een hele grappige voorstelling. De teksten zijn voor hun ook echt leuk. Wat wel opviel is dat er veel gerookt wordt op het podium (ook al is het niet echt, het is wel bijzonder om dat te zien in de huidige tijd).

Samenvattend: het is een aanrader voor ouder en kind en een heel leuk uitje om samen te beleven!

Kaartjes reserveer je via de site van het Chassé Theater!