De sinterklaasspecial en meer 2022

12 november 2022
♫ Vol verwachting klopt ons hart ♫
Sinterklaas is weer bijna in het land, de start van heerlijke weken vol gezelligheid! In dit blog vind je de leukste Sinterklaasuitjes en andere tips die je niet wilt missen...
Fijne Sinterklaastijd!

Sinterklaasactiviteiten

Een bezoekje aan het huis van Sinterklaas, Sinterklaas knutseltips, intochten en nog veel meer vind je in dit overzicht!


Intochten Breda

Yes de Sint is weer bijna in ons land! En dat betekent dat je hem in levende lijve kunt zien. In dit overzicht vind je alle intochten waar Sint komt zwaaien.


Sinterklaas Printables

Wij hebben vier hele leuke, gratis, Sinterklaas printables voor je: een Sinterklaas aftelkalender, afstreepkaart, bingo en een Sinterklaasspel.
Opslaan & printen maar! Sinterklaas surprises

Een surprise verzinnen kan soms best lastig zijn. Gelukkig hebben wij een blog met 8 voorbeelden. Dus pak de schaar en lijm er maar bij, en laat je inspireren.


Toffe Familie Fotoshoot

Wist je dat een fotoshoot een supertof familie-uitje is? Bij Shoots & More in Breda maakt de professionele fotograaf er écht een feest van. Je hebt keus uit diverse thema's. Een leuke activiteit voor het hele gezin met blijvend aandenken!
Boek je Shoot!


Theater De Bussel Boomhut

Ze zijn weer terug! Andy en Terry’s Boomhut is nu 52 verdiepingen hoog. Met zo mogelijk nog meer fantastische uitvindingen. Een familievoorstelling naar de populaire bestseller van Andy Griffiths & Terry Denton!

Naar de website