9 fijne plekken voor tweedehands kleding en speelgoed!

17 september 2019

Groeien de kids snel uit hun kleren? Of wil je voor een klein prijsje kleding scoren waar de kids lekker in kunnen ravotten? Zoek je speelgoed wat nog prima voor een tweede ronde mee kan? We hebben een paar leuke tweedehandswinkels en kledingbeurzen voor je op een rij gezet!

In Bavel vind je de halfjaarlijkse Santenkraam beurs (16 maart en 5 oktober 2019). Hier scoor je tweedehands kinderkleding en speelgoed dat nog prima een volgende ronde mee kan.

De grootste tweedehands kleding- en speelgoedbeurs van de regio is de Kinderkledingbeurs Oosterhout. De eerst volgende vindt plaats op 21 september. Naast gewone kleding vind je hier verkleedkleren, sport- en zwemkleding en schoenen op maat gesorteerd.
Op zoek naar merkkleding voor een fijn prijsje? Bij Jet’s outlet scoor je nieuwe en gebruikte merkkleding voor dames en kids. Alle items verkeren in nieuwstaat, zijn passend binnen het actuele modebeeld en fijn geprijsd!


Bij Ins and Outs wordt reeds gedragen kleding tegen een schappelijke prijs aangeboden. Ook vind je hier nieuwe schoenen van topmerken tegen een scherpe prijs: de schoenen zijn van een vorig seizoen of uit een proefcollectie.

Twee keer per jaar (23 maart en 21 september) wordt de KinderKledingBeurs in Teteringen georganiseerd. Je vindt er kleding, verkleedkleren, sport- en zwemkleding en voetbalschoenen, regenlaarzen, skeelers, snowboots en gymschoenen.

Zoek je spulletjes om de kinderkamer op te leuken? Het doel van Duimelot is om baby- en kinderspullen een tweede of misschien zelfs derde leven te geven. In de winkel vind je kinderkleding, speelgoed, spullen voor de kinderkamer, beddengoed en meer!
Bij Kidzbazaar in Buurthuis Gageldonk snuffel je zelf rond voor kinderkleding en speelgoed, twerijl de kids zelf rustig spelen in de tuin van het buurthuis. Eerstvolgende is op zondag 6 oktober.

In de Terre des Hommes kringloopwinkel in Breda vind je dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, accessoires, speelgoed, boeken, lp's, kleine huishoudelijke artikelen en meer. Zelf spullen inleveren kan ook. Met elk verkocht artikel steun je ook nog eens het goede doel!

Ook in Belcrum wordt 2x per jaar een leuke beurs voor kleding en speelgoed gehouden. Maar ook verkleedkleren en sportkleren kun je er vinden. De eerst volgende beurs vindt plaats op 2 november.


PS Op zoek naar nog meer eropuit-tips? Bekijk onze tips.