Kerstvakantie special 2022

24 december 2022
Vakantie! Heerlijk even de tijd voor elkaar. Tijd om samen leuke dingen te doen. Naar het theater, jumpen of een kasteel in kerstsferen bezoeken; bekijk hieronder de leukste uittips in en om Breda of check onze Uitagenda voor een compleet overzicht. Fijne feestdagen en vakantie!

Voorstelling Winter Gruffalo

Geniet nog één keer van de avonturen van de muis die door het donkere besneeuwde bos loopt en wordt beslopen door drie dieren die niets liever willen dan hem opeten. Gelukkig weet de muis zijn fantasie te gebruiken en bedenkt hij een list.
Check de winterse voorstelling!Bounce Valley

Lekker springen, klimmen, klauteren en glijden. Het kan allemaal bij Bounce Valley Breda tijdens de kerstvakantie! Een paradijs voor kinderen vol obstakels, games en hindernissen. Voor de kleintjes zijn er speciale tijden om rustig te kunnen bouncen.Fantasie-uitje

Op zoek naar een uniek uitje? In dit blog lees je 4 fantastische fantasie uitjes met de kids. Stap in een andere wereld en ervaar deze gave museums! Supergave ervaring.
Beleef een droomwereld!


Elf on the Shelf

Ken jij de 'Elf on the Shelf' al? Een superleuke kersttraditie, gebaseerd op het gelijknamige boek. Wij doen het al een paar jaar thuis. Kinderen jong en oud worden er echt blij van. Supergrappig!


Slot Loevestijn

Overal fonkelende lichtjes, warme chocolademelk, livemuziek, een wensboom, oudhollandse spellen, een kaarsverlichte rondleiding en natuurlijk mooie kerstverhalen. Bij Slot Loevestein is er zoveel te doen in de kerstvakantie.Tractors by night

6 januari is het zo ver! De lichtjes optocht. Zo'n 50 tractors zijn dan verlicht en rijden in een optocht een rondje langs verschillende dorpen. Het belooft een mooi evenement te worden. Super leuk om met kinderen te gaan kijken!Feestelijke kerstkapsels

Met de kerst leuke kapsels voor kinderen, maar inspiratie nodig? In dit blog lees je 6 kerstkapsels die je zelf makkelijk en snel kunt maken!


Tips oudejaarsavond

2023 staat voor de deur. En dat betekent het jaar afsluiten. Maar met kinderen kan zo'n avond best lang lijken. Met deze tips wordt oudejaarsavond een feest!


24 uitjes door Nederland

De kerstvakantie is hét moment om leuke dingen met je gezin te doen. We hebben speciaal voor jou onze 18 favoriete uitjes door heel Nederland én 6 fantastische thuis-en cadeautips voor jullie op een rijtje gezet.16x de leukste voorstellingen

Theater, film én circus. Onze uitagenda's staan bomvol mooie kinder- en familievoorstellingen. Om het kiezen iets makkelijker te maken hebben we in deze blog de 16 leukste voorstellingen voor je op een rijtje gezet.