Restaurants die bezorgen of met afhaalmogelijkheden!

5 november 2020
We houden van restaurantjes. Nu veel van hun de deuren moeten sluiten vanwege het coronavirus, hebben wij een lokaal lijstje gemaakt van restaurants waar je kunt afhalen en/of thuisbezorgen. Ontdek ze snel en support onze locals!
Tuinhuis van Charlotte
Vanaf 19 november zijn ze weer geopend met een afhaal loket op de kinderboerderij. Van woensdag t/m zondag van 10.00 tot 16.00u kunnen bezoekers warme dranken, sapjes, fris, ijsjes, huisgemaakte gebakjes en een kleine lunch to go halen. Wel afhankelijk van het weer. 

JanenAlleman
Elke vrijdag, zaterdag en zondag kunnen er tussen 17:00 en 19:30 gezonde maaltijden worden afgehaald. Er is elke week een wisselend menu waar ook altijd specifiek enkele kindergerechten tussen staan! Het menu is te vinden op hun website en op hun social mediakanalen.

Michiel Kleijne
Bij Kleijne is het hele assortiment af te halen; 7 dagen per week vanaf 08:00u. Denk aan koffie, thee, lattes, cappuccino, warme chocolademelk, belegde broodjes en salades, losse diverse broodjes en stokbroden, lekkere koeken voor bij de koffie, sapjes, smoothies en wrwtensoep.

Genieten bij BEUM
Zij hebben een foodtruck die bij mooi weer geopend is van 11.30 tot 15.00 uur van dinsdag tot en met zondag.
Op vrijdag, zaterdag en zondag verzorgt BEUM take away maaltijden. Bestellen kan op deze dag van 11.30 tot 15.00 uur via 0651861570. Food kan opgehaald worden tussen 17.00 en 18.00 uur en voor 2,50 bezorgen zij in hun bezorggebied thuis.Meer informatie op facebook, instagram en hun website.

Happi Tosti Breda
Bij de Happy Tosti Breda zijn ze van dinsdag tm zondag open voor take away en kan er bij besteld worden via uber eats en deliveroo. Je hebt keus uit verschillende tosti's, panini's, verse sappen en smoothies, koffie's & thee's. 

Huis ten Bosch Chaam
Er kan bij Huis ten Bosch eten afgehaald worden op vrijdag, zaterdag en zondag van 16:00 – 19:00 uur.

‘t Ossekopke Rucphen
In het weekend zijn ze zolang het weer meewerkt alleen open voor afhaal en daarbij is de speeltuin gesloten.

Da Attilio
Hier kun je afhalen en er wordt bezorgd via deliveroo. Iedere dag van 16.00 tot 21.00 uur.