icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Back to School!

31 augustus 2020
Om het schooljaar goed te starten hebben we een aantal tips voor kinderfeestjes, clubjes en toffe uitjes voor jullie verzameld. Veel plezier in het nieuwe jaar!
Snuffelweek
Kom langs bij h19 Centrum voor de kunsten en ontdek wat je leuk vindt: musical, dans, muziek en meer! Van 31 augustus t/m 5 september zijn de deuren wagenwijd open en kun je gratis kennismaken met diverse activiteiten.

A, B en C-diploma in één!
Start met zwemlessen dit schooljaar bij Club Pellikaan en haal je A, B en C-diploma in één keer! Naast zwemlessen bieden ze ook andere sportlessen voor zowel kinderen als volwassenen. Kijk snel verder voor het volledige aanbod.

Musicalles!
Onder leiding van topdocenten wordt er bij de Telekids Musicalschool gewerkt aan zingen, dansen en acteren. Je gaat repeteren voor twee voorstellingen per jaar. In september start het nieuwe seizoen, meld je aan voor een proefles!

Nieuw op de site!
Bij deze molen kun je terecht voor een lekkere lunch of diner, maar ook voor schepijs of een gezellige borrel! De kinderen kunnen heerlijk spelen in de speeltuin aangrenzend aan het terras of kijken naar de dieren bij de dierenweide.

Leer typen met LOI Kidzz!
Het ziet er uit als een game, het wordt ervaren als een game... maar het is; een typecursus! LOI Kidzz zorgde ervoor dat onze kinderen met veel plezier blind en vlot leerden typen. We testten de reguliere én de dyslexie versie!

Meer dan 150 kinderfeestjes!
Yes, kinderfeestjes kunnen gewoon gevierd worden. Wat wordt het dit schooljaar: een actief, beauty, stoer, sportief, prinsessen-, brandweer- of filmfeestje? Bekijk onze tips voor inspiratie en plan je feestje.

GRATIS Doeboekjes
Wil je doeboek 1: Over alles wat vliegt & springt of liever doeboek 2: Over alles wat kruipt & loopt op de boerderij? Of allebei? Bij de supermarkt Jumbo krijg je ze gratis bij 3 On the way to PlanetProof Campina producten.

Uniek en stoer feestje
Baarle Outdoor biedt super gave feestjes. Je kan er boogschieten, een klimparcours volgen, levend tafel-voetballen, archery tag spelen en nog meer. Kies 3 tot 4 activiteiten voor die middag en je hebt gegarandeerd leuk!

Door ons getest: XT luis
Superfijn! Er is een preventieve spray tegen hoofdluis; dat gaat ons een hoop 'kopzorgen' besparen nu school en kinderfeestjes weer beginnen! En ben je tóch te laat geweest voor voorkoming; er is ook een fijne luizenbehandeling.

Ontdek meerdere sporten!
Monkey Moves, een onwijs leuk concept waarbij kinderen spelenderwijs op een jungle reis gaan langs 11 van de populairste sporten in Nederland. De lessen worden gegeven door vaste trainer(s). Voor kids tussen de 1,5 en 9 jr.

Nieuw seizoen
Nieuw schooljaar betekent ook weer de start van workshops, sportclubjes én culturele lessen. En er is heel veel keus in en om Breda. Bekijk samen met je kind onze Clubjes-themapagina en kies een nieuwe hobby uit!

Buiten bij het Chassé!
Reserveer nu je tickets voor Radman, een unieke muzikale theaterbeleving voor de hele familie (4+) in een 18 meter hoog reuzenrad met als decor onze mooie stad Breda! Een voorstelling door Schippers & VanGucht en Het Zuidelijk Toneel.