Makkelijk en cool haar met Kerst!

6 december 2023
De dag van het kerstdiner op school. Kids komen uit school, snel omkleden en het eten klaarmaken waar je voor hebt ingetekend op de lijst. Nu snel het haar.... Maar hoe dan? Herkenbaar? Angela van Angela's Haarstudio laat 6 verschillende kerstkapsels zien die je zelf makkelijk en snel kunt maken!
In de kapsalon van Angela zijn we weer aan de slag gegaan met nieuwe leuke inspiratie voor kerst. Wij vinden de tips zelf altijd superhandig en waren benieuwd of Angela nog nieuwe ideetjes zou hebben. Nou... dat is gelukt! Lees onderaan de blogs met makkelijke kerstkapsels die we met Angela hebben gemaakt in voorgaande jaren.

TIP: koop bij de Action alvast een busje haarglitters (zilver of goud) want álle meiden vinden glitter gewéldig en het staat heel kerstachtig!

KERSTKAPSEL 1

Speciaal voor moeders van dochters met krullend (kroes) haar. Je hebt nodig een elastiekje, een plastic groen slingertje en 2 leuke kerstspeldjes.

Dit is het eindresultaat:Bekijk hier hoe je dit kapsel stap voor stap maakt:KERSTKAPSEL 2

Een tweede kerstkapsel voor krullend (kroes) haar. Heel eenvoudig te maken, maar het ziet er met een feestelijke strik prachtig uit! Dit is het eindresultaat:Bekijk hier hoe je dit kapsel stap voor stap maakt:

 

KERSTKAPSEL 3

Dit is een kapsel voor kinderen met stijl/licht krullend haar. Hier heb je wel iets meer tijd voor nodig om de vlechtjes te maken, maar het eindresultaat mag er zijn:Bekijk hier hoe je dit kapsel stap voor stap maakt:

 

KERSTKAPSEL 4

Wauw een mooie brede vlecht, kerstachtig gemaakt met leuke kerstspeldjes, dit is het eindresultaat:Bekijk hier hoe je deze mooie vlecht zelf kunt maken:

 

KERSTKAPSEL 5

Een mooi klassiek kapsel met het haar naar één kant met een knot en leuke kerstaccessoires in de achterkant van het haar. Heel sjiek en feestelijk!Bekijk hier hoe je dit sjieke kerstkapsel in een handomdraai maakt:KERSTKAPSEL 6

Dit kapsel is écht heel snel en makkelijk! Binnen enkele minuten ben je klaar, maar het staat toch heel feestelijk als je het afmaakt met een mooi kerstspeldje of strik.En hieronder de DIY waarmee je stap voor stap dit kapsel makkelijk bij je dochter kunt maken:We wensen jullie een onvergetelijk kerstdiner!

PS Ontvang je onze nieuwsbrief vol toffe tips voor kinderactiviteiten nog niet? Schrijf je hier in!