Peuters en kleuters opgelet!

25 november 2019
Het is tijd om eropuit te gaan! Er is namelijk voor jullie heel veel leuks te doen. Dus papa's en mama's lees onze tips en ga op ontdekking met je kleintje!
A JE TO!
Vanaf 23 november draait de leuke film Buurman & Buurman in Chassé Cinema. Kijk mee hoe de buurmannen op hilarische wijze pannenkoeken bakken en er nog meer op los experimenteren. Een film voor alle leeftijden!


Voor kleine apen!
Bij Monkey Moves maken kids (vanaf 1,5 jaar) kennis met wel 11 sporten. Tijdens alle sportlessen wordt er o.a. gebruik gemaakt van muziek en een knotsgek klauterparcours. Kinderen worden ingedeeld op leeftijd en niveau.


Kinderboerderij!
In Breda en omgeving heb je verschillende leuke kinderboerderijen. Zo heb je Wolfslaar met fijne lunchplek, Parkhoeve Breda-Noord met een toffe waterspeelplek én MEK met een grote zandbak!


Kids Weekend!
Eindelijk is het zover: Frozen 2 is in de bios! Kom kijken bij Kinepolis Breda en geniet van de avonturen van Elsa, Anna, Kristoff, Olaf en Sven!


Cadeautips
Natascha van de leuke webshopverzamelsite Flavourites.nl geeft ons zes speel góed ideeën. Speelgoed waar je kinderen écht mee kunnen spelen! Handig voor de decembermaanden.


Voorleesuurtjes!
Voorlezen voor kleintjes is goed voor hun ontwikkeling én ook nog eens hardstikke gezellig. Kom naar één van de vele voorleesuurtjes die er zijn in Breda, Oosterhout of Etten-Leur.

Hapje eten!
Een fijne plek om met je peuter of kleuter naar toe te gaan, is JanenAlleman. Er is een gezellige kinderhoek. Voor de kids een speciale menukaart. En het is er ruim opgezet, dus makkelijk toegankelijk met een kinderwagen.


Naar buiten!
Het kabouterpad in het Mastbos is zo leuk voor onze kleine spruiten! Volg de kabouters en je maakt zo een kleine wandeling door het bos. Bij elke kabouter kun je ook nog eens een leuke opdracht doen.