Het theater in!

14 september 2017
Deze toppers van voorstellingen zijn zo de moeite waard om te bezoeken! Reserveer snel je kaarten voor de beste plekken!

Wat er gebeurde terwijl de mussen de polka dansten (8+) op 16 en 17 september!
De kindervoorstelling van Schippers & Van Gucht vertelt over een vrolijk meisje dat na schooltijd op haar moeder wacht. Die is te laat. Dat kan gebeuren. Maar het wachten duurt wel lang. Kom en geniet van een dynamische stand up comedy met fysiek spel en spectaculaire beelden!


Kulturele Amateur Manifestatie (4+) op 23 en 24 september
Tijdens dit weekend kun je gratis naar de KAM in het Chassé Theater en een kijkje nemen bij zang-, muziek- en dansoptredens van diverse verenigingen! Super mogelijkheid om te genieten van theater en meteen te kijken of één van deze clubs bij jou past. Kom jij ook?


Fien & Teun Theatershow met Boerderij Experience (2+) op 7 oktober
In Nieuwe Nobelaer beleven Fien & Teun de leukste avonturen op de boerderij tijdens een muzikale interactieve voorstelling. Voor en na de show is er een toffe Boerderij Experience. Ontdek meer over dieren, laat je schminken en kom kleuren. Dit wil je niet missen!


Herfstvakantie in het Chassé Theater (2 t/m 12 jaar) van 14 t/m 22 oktober
Een bezoek aan het Chassé Theater mag niet ontbreken tijdens de herfstvakantie. Ga naar een leuke voorstelling of -film. Doe mee met een toffe (ouder-kind) workshop, bezoek een bijzondere installatie in de foyer en kom naar de Opa & Omadag of de Kids Only-film.


Hans & Grietje de Musical (4+) op 21 oktober

Hans & Grietje de Musical (4+) Verwen je kids tijdens de herfstvakantie met deze betoverende sprookjesmusical in Theater de Bussel!  Hilarische scenes, een suikerzoet decor, kostuums om van te smullen en swingende meezingliedjes staan garant voor een gezellige middag met het hele gezin!


Overtreffende trap (4+) op 5 november
Wat duurt eten lang. Af en toe een hapje, weglopen van tafel en dan het moment dat de kinderen zijn verdwenen. Verstopt ergens in huis. Leuk en spannend voor de kinderen, doodeng voor de ouders. Verrassende dansvoorstelling van De Stilte met prachtige muziek.