icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Dansstudio DjazzleTerug naar het overzicht

Kom in het Ginneken dansen onder begeleiding van enthousiaste en goed opgeleide dansleraren!

Kan jouw kleine niet stil blijven zitten, zodra hij muziek hoort? Dan is de Dreumes- en Peuterdans misschien iets voor hem? De kleintjes tussen 1,5 en 3 jaar gaan op speelse en fantasierijke wijze dansen en bewegen.

Voor de kleuters heb je een zelfde type dansles. De kids hebben hun tijd van hun leven! Als ouder geniet je ook op en top van die schattige kids die aan het dansen zijn! Wedden dat je een grote glimlach hebt als je er naar kijkt!

Loopt jouw kind van 6 jaar of ouder graag in een balletpakje rond en een pirouette te maken? Doet ze alle dansjes van Kinderen voor Kinderen na? Of kijkt hij naar you tube en oefent zo coole breakdance moves? Bij Djazzle worden er voor deze leeftijdsgroep leuke danscursussen in diverse stijlen gegeven.

Kijk voor meer informatie op hun wesbite (via roze button). Je kunt je ook aanmelden voor een gratis proefles! Een goede manier om te ontdekken of dansen iets voor jou is!

PS Heb jij je al aangemeld voor onze nieuwsbrief? Deze staat vol leuke tips voor eropuit met de kids!

Dansstudio Djazzle

Gaffelstraat 65
4835 AM Breda
Openingstijden Zie het rooster op de website voor de verschillende lestijden.
Prijs Vanaf €22,5 per maand. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Winterwandelingen

Winterwandelingen

Naar buiten: een frisse neus halen, slootjes springen en herfstschatten zoeken! Check de vele natuurgebieden om ons heen voor inspiratie!

Naar de tips!