icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Every Move DansstudioTerug naar het overzicht

Kids vanaf 4 jaar gaan bij deze dansstudio lekker aan de slag met ritme en dansmoves!
Every Moves Dansstudio biedt kinderen in Breda leuke danslessen om jouw dansmoves te verbeteren, verbreden en zelfs in een complete choreografie uit te voeren! Jongens en meisjes in de leeftijd van 4 tot 6 jaar leren spelenderwijs de basisprincipes bij Kids Dance. In deze les is ook al ruimte voor het leren van echte dansen op populaire muziek.

Speciaal voor de stoerste dansers is er een breakdance les (6 - 11 jaar) waar je de nieuwste en coolste moves leert. Je hebt ze zo onder de knie door de professionele begeleiding van een echte breaker!

Vind je dansen het einde, maar kun je niet kiezen welke dansstijl het beste past? Dan is Dance Mix voor kids tussen de 8 en 11 jaar de uitkomst. Deze stijlen worden aangeboden van vakantie tot vakantie in blokken van ongeveer 8 weken.

Maar ook Streetdance, Modern Jazz en Hip Hop leer je bij Every Move. Lees hier meer over op de website. Wil je weten hoe het is om te dansen bij Every Move? Neem dan contact voor een gratis proefles via de roze button.

Check vooral ook onze Uitagenda die elke maand boordevol uitjes, workshops en leuke kindervoorstellingen staat!

Every Move

Nieuwe Inslag 99
4817 GN Breda
Openingstijden Zie het lesrooster op de website.
Prijs Zie de contributie voor dit seizoen op de website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Winterwandelingen

Winterwandelingen

Naar buiten: een frisse neus halen, slootjes springen en herfstschatten zoeken! Check de vele natuurgebieden om ons heen voor inspiratie!

Naar de tips!