Nieuwe NobelaerTerug naar het overzicht

In Etten-Leur kun je hier terecht voor cursussen op het gebied van muziek, dans, kunst en toneel.

Nieuwe Nobelaer is een groot cultureel en educatief centrum in Etten-Leur. Naast de bibliotheek en het theater kun je hier terecht voor leuke en goede cursussen.

De cursussen worden al vanaf kleuterleeftijd gegeven. Per leeftijdscategorie heb je een aanbod. Zo heb je bijvoorbeeld op het gebied van beeldend een kinder- en tekenatelier.

Daarnaast bieden ze verschillende cursussen aan op muzikaal vlak. Zo kun je verschillende muziekinstrumenten gaan bespelen en ontdekken welke jij het leukst vindt of je verder specialiseren in de piano, dwarsfluit of wat je maar wilt.

Sta je graag op het toneel? Vind je musicals het einde? Dan ben je hier ook aan het goede adres. Ze hebben een theaterklas voor verschillende leeftijdsgroepen. Ook voor dans worden er al vanaf kleuterleeftijd lessen aangeboden. Je kunt kiezen uit modern, jazz en klassiek.

Nieuwsgierig geworden? Klik dan via de roze button direct door naar hun website voor het totale aanbod!

PS Heb jij je aangemeld voor onze nieuwsbrief? Deze staat vol leuke tips voor activiteiten met kinderen!

Nieuwe Nobelaer

Anna van Berchemlaan 2
4872 XE Etten-Leur
Openingstijden Zie cursusaanbod op website. Prijs Zie cursusaanbod op website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Winterwandelingen

Winterwandelingen

Naar buiten: een frisse neus halen, slootjes springen en herfstschatten zoeken! Check de vele natuurgebieden om ons heen voor inspiratie!

Naar de tips!