Aanbod 2022-2023Terug naar het overzicht

Vanaf september start het nieuwe cursusjaar bij Nieuwe Veste!
Nieuwe Veste heeft weer een mooi aanbod lessen en cursussen muziek, dans, beeldend, theater, musical en meer voor de kids klaar staan!

Inschrijven is vanaf nu al mogelijk.
Creativiteit, taal en kunst doen ons goed. Om de wereld beter te begrijpen en jezelf verder te ontwikkelen. Met het ruime aanbod lessen en cursussen heeft Nieuwe Veste altijd een cursus of les die aansluit bij jouw persoonlijke uitdaging. 
 
Wat je ook kiest, jouw creatieve ontwikkeling staat centraal. Muziek, dans, theater, musical, beeldend en schrijven: bij Nieuwe Veste kan het allemaal. Leer creatief schrijven, bouw podiumervaring op of kom voor het eerst een instrument bespelen. Op een levendige locatie waar je individueel of met leeftijdsgenoten je fantasie prikkelt en plezier maakt.
 
Nieuwe Veste is er voor iedereen: jong, oud, beginnend of gevorderd. Hier kun je jezelf verder ontwikkelen. Een leven lang. Van je eerste stappen tot misschien wel professioneel kunstenaar. Want jij maakt het!

Klik op de roze button om in te schrijven!

Nieuwe Veste

Molenstraat 6
4811 GS Breda
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Musical4Daagse in Chassé

Musical4Daagse in Chassé

Je kan je kind weer opgeven voor de Musical4Daagse die tijdens de zomervakantie in het Chassé Theater is! Dit is een ervaring voor kinderen waar ze veel van leren en niet meer zullen vergeten!

Geef je kind op voor deze 4Daagse!