Fijne clubjes, te gekke kinderfeestje én een heleboel leuke uitjes... Schrijf je in en krijg onze tips in je mailbox!

Nee, dank je

Verschillende vormen yoga!Terug naar het overzicht

SanoeQ

Spadestraat 19
4818 EK Breda
Openingstijden Zie website.
Prijs Ouder-kind: €15 per koppel
Bij SanoeQ staat plezier, bewegen en ontspannen centraal tijdens de verschillende yogalessen!
Bij SanoeQ kun je terecht voor verschillende yogacursussen, weerbaarheidstraining en een leuk kinderfeestje. Hier vind je meer informatie over de yogacursussen.

Peuteryoga is er voor kinderen tussen 2,5 en 4 jaar. De peuters gaan op een speelse wijze op avontuur. Ze gaan tijdens de les bewegen, maar ook rusten. Dan weer een oefening alleen doen en daarna weer samen met de andere peuters. Op deze manier leren ze goed hun eigen lichaam kennen, samen te spelen en dingen te doen en wordt hun verbeelding gestimuleerd.

Kinderyoga is er vanaf 4 jaar. Centraal staat tijdens de lessen plezier maken, opgaan in een avontuur en lekker bewegen. Je leert zo heel fijn hoe je kan ontspannen en je hoofd 'leeg' te maken. En je hebt samen ook nog eens veel lol!

Bij SanoeQ kun je ook heel leuk op zondagochtend samen met je kind yoga doen tijdens de ouder-kindyoga. Vaak is er zo'n training voor peuters en kleuters, maar hier is het juist bedoeld voor ouders met kinderen tussen 4 en 12 jaar. Tijdens de les leer je hoe je kan ontspannen, ben je samen aan het bewegen en heb je heel leuk quality time samen!

Je kunt gedurende het hele jaar instromen voor de lessen. Voor de peuteryoga is momenteel een wachtlijst. Wil je meer weten over SanoeQ? Klik dan via de roze button direct door naar hun website.

Meer informatie over de 'Weerbaarheidstraining' en over het 'Kinderfeestje' vind je op onze site in de categorie Zorg & Opvoeding en Kinderfeestjes!

Blogs & filmpjesAlle blogs