ZwemperfektTerug naar het overzicht

Zwemperfekt biedt zwemlessen voor het ABC-diploma, ouder-kindzwemmen en snorkelen aan!

Zwemperfekt (aangesloten bij NRZ) biedt verschillende activiteiten aan, maar richt zich met name op het geven van zwemlessen.

Je kunt hier al als baby terecht voor zwemlessen. Bij het baby- en peuterzwemmen kan je heel leuk samen met je kind spelen in het water. Lekker samen spetteren in het warme water! Je mag meedoen zodra de eerste inentingen geweest zijn.

Vanaf 4 jaar kun je doorstromen naar de zwemlessen voor het ABC-diploma. Per instructeur zitten maximaal 8 kinderen in een groepje. De reguliere lessen duren 30 of 60 minuten per keer. Er zijn daarnaast nog mogelijkheden tot het volgen van een snel-, spoed- en privécursussen. Om de twee maanden is er mogelijkheid tot afzwemmen.

Als je na je ABC nog niet uitgezwommen bent, kun je ook nog de cursus snorkkelen of zwemvaardigheid 1 volgen! Voor leden van Zwemperfekt wordt er elke maand discozwemmen georganiseerd.

De zwemlessen worden gegeven op twee verschillende locaties, Hambroeklaan 1 te Breda of Koningsveld 1 te Terheijden. Wil je meer weten over Zwemperfekt? Klik dan via de roze button direct door naar hun website!

PS Wist je dat Zwemperfekt ook kinderfeestjes geeft? En ook samen met Bowlingpoint. Kijk voor meer informatie verder in onze Kinderfeestjes-categorie!

Zwemperfekt

Hambroeklaan 1
4822 ZZ Breda
Openingstijden Maandag t/m zondag (kijk voor de exacte tijden op hun website).

Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstwandelingen

Herfstwandelingen

Naar buiten: een frisse neus halen, slootjes springen en herfstschatten zoeken! Check de vele natuurgebieden om ons heen voor inspiratie!

Naar de tips!