KoeckersTerug naar het overzicht

Pannenkoeken en heel veel speelgelegenheid bij dit restaurant in Den Hout!.

Er is ruim keus uit (kinder)pannenkoeken met zowel zoet als hartig beleg. Ook zijn er hele leuke kindermenu's, waarbij je pannenkoek in een speciale vorm krijgt. Heerlijk smullen dus van je drakenpannenkoek of kroonpannenkoek!

Bij een kinderpannenkoek mogen de kids naar Puk's schatkamer waar ze met een gekregen Koeckersdukaat iets leuks uit mogen kiezen!

En er is nog veel meer vermaak. De kids kunnen zich buiten helemaal uitleven op de springheuvel of met het glijden van de reuzeglijbaan. Ook bij slecht weer hoeven ze zich niet te vervelen. Er is een bioscoop en binnen kun je heerlijk klimmen en klauteren!

Op zoek naar meer informatie? Klik dan via de roze button direct door naar hun website!

PS Nog meer inspiratie voor leuke kindvriendelijke restaurantjes in de buurt? Kijk dan verder in onze Uit eten-categorie!

Koeckers

Ruiterspoor 71
4911 BA Den Hout
Openingstijden Gehele jaar geopend van woensdag t/m zondag. In de zomerperiode ook geopend op maandag en dinsdag. Kijk voor de exacte openingstijden op hun website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste uittips ook in je mailbox!

De leukste uittips ook in je mailbox!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste gezinsuitjes? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, boordevol tips en inspiratie om er met de kinderen op uit te gaan, en ontvang 'm gratis in je maibox!

Schrijf je in!