Annie de MusicalTerug naar het overzicht

zondag 8 december 2019

Chassé Theater

Claudius Prinsenlaan 8
4811DK Breda
Openingstijden 26, 27, 28, 29 en 30 november
1, 3, 6, 7 en 8 december
1, 2, 3, 4, 5 april
Prijs Zie site Chassé Theater
Beleef in het Chassé het inspirerende levensverhaal van deze roodharige heldin als stoer meisje van nu!
Deze wereldberoemde musical met hits als Tomorrow en It’s a hard knock life inspireerde al generaties kinderen en volwassenen. Nu is Annie terug en ze is sterker dan ooit.

Vastbesloten haar ouders terug te vinden, overwint Annie alle tegenslagen en komt met de andere weeskinderen in opstand tegen de gemene Miss Hannigan. Wanneer miljardair Oliver Warbucks Annie helpt in haar zoektocht, krijgt haar leven plotseling een bijzondere wending.

Na ruim zeven jaar is deze musicalsensatie opnieuw te zien in Nederland in een geheel vernieuwde, sprankelende regie in samenwerking met het creatieve team van Fiddler on the Roof.

De rol van Miss Hannigan wordt vertolkt door de internationale musicalster Willemijn Verkaik en de populaire musicalacteur Edwin Jonker is te zien als Oliver Warbucks.

Annie gaat op 1 december in het Chassé Theater in première. De try-outs zijn op 26, 27 en 28 november in het Chassé Theater. En in april komt de voorstelling nog eens terug naar Breda!

Op verschillende voorstellingsdata van Annie is er een family-ticket te koop. Dat zijn 6 kaarten voor de prijs van 5! Dit is geldig voor de 1e en 2e rang op de volgende data: 26, 27 & 28 nov 2019, 3 dec 2019 en 1 & 2 apr 2020.

Meer weten of kaartjes reserveren? Klik dan via de roze button direct door naar hun website.

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs