icon-closeMuseumkids leaderboard week 42-43

NatuurwandelingTerug naar het overzicht

woensdag 16 oktober

IVN Mark en Donge


Openingstijden Om 14.00 uur, vanaf parkeerplaats bij SBB perkeerterrein, nabij café BEUM. Weth. van Dijklaan 19 in Dorst Prijs Gratis
Deze heerlijke gezinswandeling tijdens de herfstvakantie loopt door boswachterij Dorst!
Het is vakantie en IVN gaat samen met jullie de herfst opsnuiven in het mooie, gevarieerde natuurgebied van de bossen bij Dorst! Middenin de herfstvakantie gaan ze met kinderen en hun ouders of grootouders, op zoek naar allerlei herfstverschijnselen in het bos. 

Je gaat kijken en luisteren, ruiken en voelen. Als je een vergrootglas hebt, breng hem dan mee! Het is heel leuk en verrassend om de onderkant van de hoeden van paddenstoelen te bekijken. Daar heb je een klein spiegeltje voor nodig.
.
Er is zóveel moois te vinden, denk maar eens aan allerlei kleuren herfstbladeren, aan eikels, bessen, beukennootjes, kastanjes, paddenstoelen, moskussens en dennenkegels.

Wat kan je er allemaal mee doen, met die herfstige, kleurige rijkdom? Je bedenkt met z’n allen allerlei leuke dingen, van boeketten en schilderijen, tot poppetjes en diertjes maken. Iedereen kan meedoen en ideeën bedenken.

Als je een tasje meebrengt, kun je ook wat dingen meenemen om thuis verder te bekijken en te knutselen.

Mocht je meer informatie willen kun je even op de roze button klikken, zo kom je op de website.

PS Na of voor de wandeling kun je genieten bij BEUM

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs