SummervibesTerug naar het overzicht

vrijdag 21 augustus
Sporten, chillen, muziek maken of creatief bezig zijn! Beleef het ultieme vakantiegevoel in Breda!
Niet op vakantie dit jaar? Of nog op zoek naar leuke bezigheden voor de kinderen? Voor het ultieme vakantiegevoel hoef je de stad niet uit. Deze zomer is er SummerviBes Breda, een programma boordevol interessante activiteiten voor iedereen van 6 t/m 18 jaar. En voor elke leeftijdsgroep is er de vakantiestraat.

Van 13 juli t/m 21 augustus zijn er overal in de stad en in de verschillende wijken allerlei activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen. Kinderen kunnen samen met andere kinderen sporten, chillen, muziek maken of creatief zijn. Denk aan suppen, varen in een bootje, een gametoernooi, maar ook voetballen of drummen.

Meestal gratis en soms tegen betaling van een kleine bijdrage. Natuurlijk gebeurt alles met de RIVM-richtlijnen in de hand. Corona-proof dus.

Vakantiestraat: 
Dat vakantiegevoel kan nóg dichterbij huis; in jouw eigen straat, plein of parkje. Je kunt jouw straat namelijk voor een paar weken omtoveren tot heuse vakantiestraat. Lasergamen met de buurtkinderen, een filmpje pakken of picknicken op straat? Deze zomer kan het allemaal.

Op de site kun je het volledige programma vinden er stadsdeel. Klik via de roze button direct door naar hun site!

Nieuwe Veste

diverse locaties
Breda
Openingstijden Van maandag t/m vrijdag gedurende de zomervakantie (13 juli t/m 21 augustus) Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie: 16x eropuit in Nederland!

Zomervakantie: 16x eropuit in Nederland!

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld. Happy Summer!

Lees onze tips!