Eropuit voor 1 dag!Terug naar het overzicht

maandag 16 augustus 2021
Wil je een dagje genieten van het buiten zijn op een camping? Boek dan voor 1 dag deze pod in Wagenberg!
Ben je het een beetje beu om de hele dag thuis te zijn of heb je wellicht geen tuin? Huur dan een boergondische pod voor 1 dag met je hele gezin (zonder overnachting, maximaal 2 volwassenen en 3 kinderen) bij de gezellige Recreatieboerderij Johan & Caroline!

De boergondische pods zijn voorzien van een kitchenette met waterkoker, senseo apparaat, koelkast en uitgebreid servies. Uiteraard is bbq’en (zelf meenemen) ook toegestaan. Bovendien beschikken de pods over eigen sanitair.

De kinderen kunnen als vanouds naar hartenlust spelen in onze speeltuin (bekijk extra maatregelen speeltuin wegens Coronavirus) en zelf kun je jouw zinnen even een keer verzetten en er samen met jouw gezin een leuke dag van maken in alle rust en ruimte.

Lijkt jou het wat om een dagje (van 12:00 tot 20:00 uur, zonder overnachting) een boergondische pod voor jezelf te hebben? Reserveer dan via de website (roze button) een boergondische pod voor één dag. Op de site vind je ook nog meer info over de recreatieboerderij en over de pod.

Kosten bedragen slechts € 40,- per dag.en, zodat de kinderen gezellige en onbezorgde vakantiedag(en) beleven en zich niet zullen vervelen, zonder overnachting.

Psst: natuurlijk kun je ook deze pod of een kampeerplaats huren voor een weekendje weg of vakantie!

Recreatieboerderij Johan en Caroline

Wagenstraat 74
4845 CX Wagenberg
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Kinderfeestje gezocht?!

Kinderfeestje gezocht?!

Check dan onze tips in de Kinderfeestjes-themapagina! We hebben er meer dan 150 voor jullie verzameld.

Direct naar de tips!