De Kleine Zeemeermin (8+)Terug naar het overzicht

zondag 4 juni
Een theaterfeest vol diepzeeanimaties, liedjes en muziek voor het hele gezin, in het theater.
De veertienjarige Annebel wacht in het ziekenhuis op de zoveelste operatie aan haar benen. Voor het eerst mogen haar vader en oma niet blijven als het bezoekuur voorbij is. Dus in de nacht is ze alleen. Daar ontmoet ze Mattie. Mattie is heel stoer en bijdehand en daagt haar uit om te dansen. Had Annebel maar niet van die onhandige en rare benen.

In haar nachtelijke dromen wordt Annebel overspoeld door een magische onderwaterwereld waar ze de meest wonderlijke wezens ontmoet en spannende muzikale avonturen beleeft. Maak kennis met Mattie, de prins genaamd Prins en natuurlijk de Zeeheks! Zal Annebel haar stem opgeven aan de Zeeheks om te kunnen dansen met de Prins?

De Kleine Zeemeermin (8+) is een eigentijdse bewerking van het klassieke sprookje door Theater Utrecht en gaat over volwassen worden, groei, identiteit en verlangen.

Kom gezellig met het hele gezin kijken. Voor meer informatie over deze kindervoorstelling klik je op de roze button!

Kijk voor een compleet overzicht van de leukste familievoorstellingen in onze uitagenda.

De Kring Roosendaal

Kerkstraat 1
4701 HT Roosendaal
Openingstijden 10:30 uur
13:15 uur
Prijs Zie website theater. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kom spelen en speuren in de Grote Kerk Breda!

Kom spelen en speuren in de Grote Kerk Breda!

Op 17 en 18 december is er een kinderkerstweekend in de Grote Kerk als afwisseling tijdens het kerstshoppen of om alvast in de sfeer te komen voor de start van een speurtocht of lichtjeswandeling.

Doe je mee?