Belle FleurTerug naar het overzicht

'Samen spelen is samen ontdekken en groeien' bij het PeuterPaleis van Belle Fleur!

In het PeuterPaleis van Belle Fleur kunnen peuters in een knusse, veilige én vertrouwde omgeving op speelse wijze met en van elkaar leren. Bij Belle Fleur staat naast de opvang en verzorging het plezier en de ontwikkeling van de peuters centraal.

Alle kinderen verdienen de mogelijkheid om zich op een plezierige, geborgen en speelse wijze zo goed mogelijk te ontwikkelen. Dat is het doel van het PeuterPaleis, onderdeel van Kindercentrum Belle Fleur.

Er wordt gewerkt via een voorschools educatief programma dat Uk & Puk heet. Pop Puk speelt hierbij een centrale rol en is voor de peuters een echte vriend. Met Pop Puk wordt er thematisch gewerkt ter bevordering van taalontwikkeling, sociaal emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en zelfs de eerste rekenprikkels komen aan bod. Dit alles gebeurt spelenderwijs

Samen met Puk gaat jouw peuter op een speelse manier een leerzame tijd tegemoet. Klik snel op de roze button om naar de website te gaan voor meer informatie! Ook lees je hier meer over de haal- en brengtijden en de dagdelen. 

PS We hebben nog veel meer handige tips en weetjes over de opvoeding voor je op een rijtje gezet!

Belle Fleur

Teteringsedijk 297a
4817 ME Breda
Openingstijden Openingstijden hangen af van de basisschooltijden bij jouw in buurt. Zie de website voor meer informatie! Prijs Zie de website voor de actuele prijsgegevens Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstwandelingen

Herfstwandelingen

Naar buiten: een frisse neus halen, slootjes springen en herfstschatten zoeken! Check de vele natuurgebieden om ons heen voor inspiratie!

Naar de tips!