Kober KinderopvangTerug naar het overzicht

Kober biedt KDV, BSO, peuteropvang op diverse locaties in West-Brabant.
Op ongeveer 175 locaties in West-Brabant vind je de kinderdagverblijven, peuteropvang, overblijven en buitenschoolse opvangcentra van Kober kinderopvang.

Heb je kinderen tussen de 0 - 4 jaar? Dan ben je aan het juiste opvangadres bij de kinderdagverblijven. Geopend van 7:30 - 18:30 uur, vindt elke baby, peuter en kleuter zijn of haar plekje tussen leeftijdgenootjes. De groepen worden altijd begeleid door pedagogisch medewerkers.

Zijn de kinderen schoolgaand?  In de uren buiten schooltijd, in vakanties en op schoolvrije dagen (bijvoorbeeld adv- of studiedagen) biedt Kober jouw kind een tweede thuis op het centrum voor bso. Ze hebben ook op een aantal plekken BSO die in het teken staat van een bepaald onderwerp. Denk hierbij aan zwem-, kunst- en natuurBSO!

Geen kinderdagverblijf nodig, maar vind je het belangrijk dat je peuter met andere kindjes leert omgaan? Geef hem of haar dan op voor de peuteropvang, vanaf 2 jaar. Spelenderwijs leren zij hun wereld verbreden, contact te maken met leeftijdgenootjes en wordt de overgang naar de basisschool soepeler.

Op de website (via de roze button) zoek je gemakkelijk met je postcode op welke opvangtype jij wilt; van peuteropvang tot overblijflocatie.

Kober Kinderopvang

Postbus 7482
4800GL Breda
Openingstijden Afhankelijk van locatie. Prijs Zie de webiste voor tarieven bij de betreffende opvang. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie: 16x eropuit in Nederland!

Zomervakantie: 16x eropuit in Nederland!

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld. Happy Summer!

Lees onze tips!