Paasbrunch: 5 Kidsprooftips in en om Breda

11 maart 2018
Brunchen met Pasen! Met het hele gezin of zelfs met de hele familie. Wij hebben 5 super leuke tips voor jullie verzameld. Fijne plekken én allemaal kidsproof! Tip: Reserveer wel even van te voren, zodat je zeker weet dat je een plekje hebt.
Genieten bij BEUM
Beide paasdagen geniet je hier van een Paasbrunch of gewoon iets lekkers waar je zin in hebt. Op eerste Paasdag kunnen kids paaseieren zoeken. Combineer het met een wandeling door de naastgelegen bossen en je hebt een topdag!



Hotel Nassau Breda
Op een wel hele bijzondere locatie, namelijk de kapel van dit schitterende hotel, wordt eerste en tweede Paasdag een uitgebreide brunch geserveerd. Voor kids is er volop vermaak, zoals een spingkussen, eieren zoeken en meer!



Recreatieboerderij Pukkemuk
Bij Pukkemuk geniet je van paasshows, kun je schapen en lammetjes aaien, paaseieren zoeken en brunchen of dineren. Genoeg ingrediënten voor een gezellige dag met het hele gezin of de familie!



Recreatieboerderij Johan en Caroline
Volop Paasactiviteiten bij deze gezellige recreatieboerderij. Ontmoet de paashaas, maak je eigen paasmandje en zoek natuurlijk eieren. En dan is het daarna tijd voor een lekkere Paasbrunch met zowel warme als koude gerechten.



JanenAlleman
In het centrum van Breda zit dit sfeervolle en bijzondere lunchcafé, waar tijdens de paasdagen een heerlijke Paasplank met o.a. een wentelteefje van suikerbrood wordt geserveerd als brunch. Voor de kleintjes is er een kleine speelhoek.



PS Meer blogs vind je hier!