De favorieten van Angeliek van Dot en Julot

27 november 2015
Wat zijn haar favoriete Kidsproof plekken? Waar gaat zij het liefste eten met haar zoon? En wat zijn haar favoriete plekken voor het weekend? Wij hebben het Angeliek gevraagd!
Angeliek Reiding is moeder van een zoon van 12 jaar én eigenaresse van de leuke kinderwinkel Dot en Julot. Ze woont midden in het Ginneken van Breda.
Dit zijn haar favoriete kidsproof plekken!

Het regent, wat zijn jouw adresjes voor een druilerige dag?
Een filmpje pakken bij Pathé, een potje bowlen of zwemmen doen het altijd goed. Bowlen doen we nog gezellig samen, maar voor zwemmen en de film is de leeftijd nu echt bereikt dat het niet meer cool is dat we meegaan!

Wat zijn jouw tips voor het weekend?
Het speelbos de Boeverijen bij het Mastbos! Dit is een plek die leuk blijft. Echt een plek voor jonge en oudere kinderen. Maxim gaat er al skatend naar toe. De hond gaat mee en we hebben een heerlijke middag!

Wat zijn jouw favoriete plekken waar je met kinderen lekker kunt eten en waar je je écht welkom voelt?
Maxim is helemaal dol op sushi en het liefst eten we dat bij Ume. Het leuke daar is dat je via een tablet zelf je bestelling kan doorgeven. Vinden kids natuurlijk helemaal geweldig om te doen! We gaan ook regelmatig samen lunchen. De favoriete plekken zijn verder een wentelteefje eten bij In Kannen & Kruiken of lekker een broodje halen bij het gezellig Latour op de Veemarktstraat.

Bij welke kinderkledingwinkel slaag je altijd?
Op de eerste plaats natuurlijk bij Dot en Julot! Alleen Maxim is bijna te groot voor de kleding. Hij gaat daarnaast graag naar Bonk.

Waar ben je geweest met het feestje van je kind of van welk feestje kwam jouw kind heel enthousiast terug?
Momenteel zijn we van de discofeestjes bij iemand thuis. Vorig jaar heeft Maxim samen met een vriendje er ook één gegeven. Wat ook helemaal tof is, is karten of lasergamen bij Lot66.

Wat vind jij een gave speeltuin of speelplek in de buurt?
Vroeger ging ik graag naar de speeltuin op de Ploegstraat. Nu is het heel tof om naar Pier15 of naar Cross Jumps Trampoline Park te gaan. Als Maxim daarvan terugkomt, merk je aan alles dat hij dit hartstikke leuk vindt.

Heb je nog goeie tips voor ouders met jongere kinderen?
Ik vond het vroeger heel leuk om naar het Reptielenhuis De Aarde te gaan. En super leuk is ook het popentheater MUZIPO.

Bedankt Angeliek voor al je tips!