De favorieten van Irene van IJsboerderij Bij Snoek!

24 april 2017
Sinds pasen is IJsboerderij Bij Snoek geopend! Reden om Irene, samen met haar man de eigenaar van deze toffe nieuwe plek en moeder van 3 kids, te vragen naar haar favoriete kidsproof plekken!
Irene is moeder van Maud (5 jaar), Noor (3 jaar) en Seb (2 jaar). Waar gaat zij het liefste eten met haar kids? En wat zijn haar favoriete plekken voor het weekend? Wij hebben het Irene gevraagd!

Het regent, wat zijn jouw adresjes voor een druilerige dag?
Als het in het weekend regent, willen de kids altijd het liefst eerst lekker op de bank in pyjama een film kijken. En daarna gaan we  dan iets leuks doen. Zwemmen bij het zwembad in Rijen vinden ze heel erg leuk, voor alle 3 is dit een tof zwembad. Monkey Town Breda blijft ook favoriet. En de meiden vinden de bioscoop heel erg leuk!
 
Wat zijn jouw tips voor het weekend?
Het Wandelbos in Tilburg is erg leuk, picknick mee, rondje wandelen in het bos, kijken bij de diertjes en dan lekker spelen in de speeltuin! Wij gaan ook altijd graag naar open dagen in de omgeving, zoals Kom in de kas, bij de dierenkliniek, in het ziekenhuis, enz. (Psst Check onze Uitagenda voor wanneer er een open dag plaats vindt).
 
Wat zijn jouw favoriete plekken waar je met kinderen lekker kunt eten en waar je je écht welkom voelt?
Eethuis van Holst in Dongen. Dit is eigenlijk een veredelde cafetaria waar je echt lekker kan eten. Voor de kinderen is er een binnenspeelgelegenheid. Wij voelen ons hier altijd erg welkom! En natuurlijk het Pannekoeckershuys in Den Hout! Hier kunnen de kinderen naar hartelust spelen, enige minpuntje is dat het voor de allerkleinsten (onder de 3 jaar) niet te doen is alleen te spelen, dan heb je te weinig zicht op de speelgelegenheden. En voor een lekker ijsje of kopje koffie moet je natuurlijk bij Snoek zijn!
 
Bij welke kinderkledingwinkel slaag je altijd?
Ik moet bekennen dat ik meestal bij de grotere ketens/winkel slaag. Maar ik kom ook graag bij Dot en Julot in Breda of Pipelotje in Oosterhout. 
 
Waar ben je geweest met het feestje van je kind of van welk feestje kwam jouw kind heel enthousiast terug?
Ik regel de feestjes meestal zelf, lekker cake versieren, cadeautjes zoeken, speurtocht, knutselen en meer. Het Bakkerij Museum in Oosterhout is ook erg leuk!
 
Wat vind jij een gave speeltuin of speelplek in de buurt?
Pukkemuk in Dongen is altijd geslaagd. Zowel binnen als buiten voldoende speelplezier!

Bedankt Irene voor je tips! Genoeg inspiratie voor lekker eropuit!