De favorieten van Jenny van The kids corner

24 maart 2017
Wat zijn haar favoriete Kidsproof plekken? Waar gaat zij het liefste eten met haar kids? En wat zijn haar favoriete plekken voor het weekend? Wij hebben het Jenny gevraagd!

Jenny Siper is moeder van 2 dochters van 8, een zoontje van 2 en een dochter van bijna 1 jaar. Daarnaast is ze eigenaresse van de leuke kinderwinkel The kids corner die midden in het gezellige Ginneken ligt. Wat zijn haar favoriete kidsproof plekken? Wij hebben het Jenny gevraagd!

Het regent, wat zijn jouw adresjes voor een druilerige dag?
Jenny geeft meteen aan: 'Dit vind ik in Breda een erg lastige. Er is écht een gebrek aan leuke laagdrempelige plekken voor als het regent. Wat we heel leuk vinden is om op zondagochtend naar een leuke kinderfilm in Chassé Cinema te gaan!' Naast de binnenspeeltuinen Joepie en Monkey Town vindt ze Kids Time echt een verborgen pareltje in de stad. Ze hebben een kleinschalige binnenspeelplek. Als het droog is, spelen de kinderen heel fijn en veilig in de buitenspeeltuin. Bij mooi weer wordt er een badje opgezet. Je betaalt niet de hoofdprijs, het is er leuk voor alle leeftijden en ze organiseren regelmatig activiteiten, zoals een Halloweenfeest. 

Wat zijn jouw tips voor het weekend?
Jenny zoekt graag met het gezin het bos en de strandjes op. De kinderen kunnen lekker creatief bezig zijn met een schepje, een lege fles en wat zand bij bijvoorbeeld de Galderse Meren. Ook Park Valkenberg is een favoriet. Je hebt goed overzicht, de kinderen kunnen veilig spelen, er is een toilet in de buurt en een leuke speeltuin. In de zomerperiode wordt zeker Het Aardbeienterras bezocht. Daarnaast vindt je haar kids regelmatig in de kleine speeltuintjes bij hun in de buurt. Bij mooi weer zitten ze heerlijk bij De Zeven Heuveltjes. De oudste kinderen kunnen fijn spelen in de nostalgische speeltuin. Voor de kleintjes vindt Jenny deze minder geschikt, maar zij kunnen zich vermaken in de zandbak.    

Bij welke kinderkledingwinkel slaag je altijd?
Natuurlijk bij The kids corner. We hebben super leuke kleding voor jongens en meiden in maat 56 t/m 176. Het zijn snel wisselende betaalbare collecties die zich het beste laten omschrijven als tijdloos, hip, klassiek met een rauw randje en een boho sausje. Je kunt The kids corner volgen op hun facebookpagina, waar ze erg actief op zijn. 
The kids corner

Wat zijn jouw favoriete plekken waar je met kinderen lekker kunt eten en waar je je écht welkom voelt?

Tapas of mezze is gezellig eten met kinderen, daarom vindt Jenny Lades of Plan B zeker aanraders. Volgens Plan B kun je bij hun het lekkerste toetje van Breda eten (en daar is Jenny het helemaal mee eens :-)). Gezellig en laagdrempelig lunchen met kinderen kan ook erg goed bij het kindvriendelijke Kleijne in het Ginneken.

Waar ben je geweest met het feestje van je kind of van welk feestje kwam jouw kind heel enthousiast terug?
Het liefst geeft Jenny feestjes thuis en verzint ze zelf een thema of een speurtocht. Maar de oudste twee meiden vinden het toch ook wel erg leuk om ergens het feestje te vieren. Laatst hadden ze een zwemfeestje gedaan bij Van Sonsbeeck. Super leuk. De kinderen waren heel de tijd aan het zwemmen en hadden de grootste lol. Leuk voor de meiden en ontspannend voor de ouders.

Wat vind jij een gave speeltuin of speelplek in de buurt?
Wel één buiten de regio. Een verborgen pareltje in Antwerpen die eigenlijk verborgen mag blijven: Cargo Spoor Noord. Het is een park met speeltuinen waar je heerlijk op strandstoelen kunt genieten van pizza's en smoothies of van je zelf meegebrachte picknick. De kids kunnen bij mooi weer in hun bikini en zwembroekje met water spelen, want er is een super plek met fonteinen die willigkeurig aan gaan. Het is echt leuk voor alle leeftijden.  

Heb je nog andere goeie tips?
Het Ginneken is in het algemeen een hele leuke plek voor ouders en kinderen. Er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd, zoals een braderie, een kermis, carnaval voor kinderen en een sinterklaasintocht. Psst Check onze Uitagenda voor wanneer wat plaatsvindt!

Bedankt Jenny voor al je tips! Er staan weer een aantal nieuwe tussen, die we zeker gaan uit proberen!