Paasuitjes met kinderen in en om Breda

4 april 2017
Zo fijn, een paar vrije dagen op komst om samen met de kids leuke dingen te gaan doen. Hieronder 7 vrolijke Paastips voor uit én thuis.
1- Maak het gezellig
Lekker zelf aan de slag voor de Paasdagen. Check deze blog met 12 DIY paastips voor thuis met de leukste knutsels, en schminck-tips! Je kunt ook paasknutselen bij Intratuin Breda of Kinderboerderij MEK in Oosterhout.

2 - Paasbrunch buiten de deur
Wat dacht je van lekker genieten van een brunch of lunch buiten de deur. Heerlijk toch? Kom naar Recreatieboerderij Johan en Caroline voor een gezellige high easter picknick. De kinderen kunnen er ook fijn knutselen en natuurlijk ontbreekt het eieren zoeken niet! In onze Uitagenda staan nog meer brunchtips.

3 - Pasen in het bos
Kom op paasmaandag naar de opening van Speelbos Gilze. Het is een feestelijke inloopdag vol toffe activiteiten voor kids!
 
4 - AH Buitendag
Op Tweede Paasdag is de AH Buitendag en kun je op bezoek bij een boer in de buurt. Altijd al willen weten hoe boerenkaas wordt gemaakt, waar komkommers worden geteeld en hoe bloemen worden gekweekt? Ontdek het op de AH Buitendag!

5 - Paaseieren zoeken
Zoek een leuke plek in de natuur en verstoppen maar de eitjes. Zó leuk om de kids fanatiek op zoek te zien gaan! Of bekijk onze Uitagenda waar je naar toe kan om eieren te zoeken!

6. Naar de kinderboerderij
Geniet van de jonge dieren bij Boerderij Wolfslaar, Parkhoeve Breda-Noord en Kinderboerderij MEK in Oosterhout. Op alle drie de kinderboerderijen worden ook nog extra leuke activiteiten georganiseerd!

7 - Er lekker op uit!
Kijk ook eens in onze themapagina ‘Eropuit’. Ga een keertje bowlen, zwemmen, theater... en een leuke speeltuin is ook altijd een grote hit!

Vrolijk Pasen!