Onze Uitagenda-tips voor de maand juni!

2 juni 2017
Wow, wat staan er veel toffe uitjes voor het hele gezin in de maand juni op het programma! We hebben onze 5 favorieten voor jullie op een rijtje gezet.
In deze maand hebben we een paar bijzondere evenementen die super leuk zijn om samen met je kinderen te bezoeken. Hierbij onze top 5!

Nassaudag: 5 juni
Ontdek tijdens de Dag van het Kasteel meer over de kastelen van Breda door dans, theater, mooie verhalen en door in de wereld van de archeoloog te stappen!


Peuterfestival: 11 juni
Wat gaaf een festival speciaal voor peuters. Samen met papa/mama of opa/oma kunnen ze heel leuk meedoen met workshops of samen genieten van een voorstelling.


IVN Slootjesdagen: 11 juni
Ontdek samen met je (klein)kinderen de wereld van de sloot. Op verschillende plekken kun je met een schepnetje op avontuur gaan! Onze kids vonden het vorig jaar fantastisch om te doen!


Internationaal Stiltefestival: 13 t/m 18 juni
Eén keer in de 2 jaar is er dit bijzondere festival in Breda. Gedurende deze dagen kun je genieten van dans- en theatervoorstellingen voor kids tussen de 2 en 12 jaar. Reserveer nu je kaarten!


Themaweek: De Stijl: 17 t/m 28 juni 
Om het 100-jarig bestaan van de De Stijl te vieren zijn er verschillende workshops voor kids bij de mooie bibliotheek Theek 5 in Oosterhout! Schrijf je wel van te voren in.  


Heel veel plezier in de maand juni! Ben je op zoek naar nog meer tips? Check dan onze Uitagenda of Eropuit-themapagina!