Back to school 2022

8 september 2022
School is weer van start, tijd om je kinderfeestje te plannen en ook de sportclubjes, dans- en muzieklessen gaan weer beginnen. En natuurlijk hebben we weer leuke uitjes. Bekijk hieronder onze tips!

Open dag bij de varkentjes

Heb je wel eens een varken heel dichtbij gezien? En weet je waarom ze knorren?
Op zaterdag 10 september is het Open dag bij varkensboerderij Breda. Dan leer je van alles over ze. Doe mee met de quiz én met de kleurwedstrijd!


Telekids Musicalles

Zingen, dansen en acteren voor iedereen uit het basis- en voortgezet onderwijs. De inschrijving voor het nieuwe lesseizoen van Telekids Musicalschool is geopend. Liever eerst uitproberen? Kies dan voor een proefles in september.
Meld je talent nu aan! 


Zwemles, sporten en meer!

Club Pellikaan is een heel leuk sportcentrum voor jong en oud. Hier kunnen kinderen terecht voor sport, knutsel of zwemactiviteiten! Er zijn verschillende zwemles mogelijkheden. Benieuwd? Bekijk de zwemles optiesFeestje bij Beekse Bergen

Een van de kinderen jarig geweest in de vakantie? Daar hoort natuurlijk een feestje bij! Bij Beekse Bergen zorgen ze voor een onvergetelijke dag. Een avontuurlijke speurtocht, rondrit in de safari bus en nog veel meer!Pure Twinkels Ateliertijd

Is jouw kind snel overprikkeld en moe? Dan kan het zijn dat hij of zij hoogsensitief is.
Bij Pure Twinkels gaan deze kids samen op onderzoek uit door te tekenen en te schilderen, zodat ze aan het eind al meer weten wat hem of haar uniek maakt.11 september Familiedag!

Deze familiedag bij de Nieuwe Veste wil je niet missen: tijdens korte proefmomenten kan je kind uitproberen wat die het leukste vindt: musical, dans, tekenen of muziek? Ze kunnen aan meerdere proeflessen meedoen. Enne…. in de pauze staat er heerlijke ranja klaar! Bekijk het programma!Theater, muziek, creatief...

Heeft jouw kind ook zin om naast school nog andere leuke dingen te leren? Zoals een muziekinstrument bespelen, hoe sta je op het toneel, werken in het kinderatelier aan iets moois. Geef je dan op voor een proefles bij De Nobelaer.
Check het aanbod!


Nog meer leuke tips

Natuurlijk zijn bovenstaande tips nog lang niet al onze leuke tips. Dus als je op zoek bent naar een leuk uitje, check dan onze Uitagenda. Daarin staan leuke dagjes uit, theatervoorstellingen, wanneer je naar de kermis kan en meer!
Naar de Uitjes!