De leukste vakantiekampen in Nederland

1 april 2019
Op vakantiekamp gaan is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Hoe leuk is dat! Wat voor kamp past bij jouw zoon of dochter? Een spetterend surfkamp of toch het muziekkamp? Wij hebben hieronder onze favoriete kinderkampen voor de meivakantie en zomervakantie van 2019 voor jullie verzameld.
Een onvergetelijk avontuur
7-19 jaar
Vinea heeft een ruim aanbod toffe zomerkampen voor 7 tot 19 jaar. Watersport of actiekamp. Paardrijden of beach fun. Tina, Zo Zit Dat of Bomberbot kamp. Dit wordt een zomervakantie om nooit te vergeten. Boek nu met korting!



Summer Camp
4-12 jaar
Je kind beleeft met Engels voor Bengels een te gekke week, volledig in het Engels. Voor kinderen van 4-12 jaar. Sport, creativiteit, dance en lessen in het Engels. Op diverse locaties, onder andere Breda!



Avontuurlijke zomerkampen
5-13 jaar
Ben je dol op actie, avontuur en outdoor? Dan zijn de toffe zomerkampen van Club Adventure (ook zonder overnachting) echt een aanrader! Onder andere Outdoor Kids, Game & Reality Camp en het Grijze Jager kamp.



Watersport en strand
vanaf 13 jaar
Voor jongeren vanaf 13 jaar vind je op zomerkamp.com supergave zomerkampen vol actie op en rondom het water. Van een surfkamp in Zandvoort tot een watersport- of surfkamp in Spanje! Een week volop water- en beachfun!



Stichting De Ster
7-17 jaar
Kan jij wel wat extra zelfvertrouwen gebruiken of wil je weerbaarder worden? Dan is één van de vakantiekampen van Stichting De Ster echt iets voor jou! Leren en plezier maken gaan hier hand in hand! Voor kids van 7 - 17 jaar.



MusicalCamp
vanaf 8 jaar
In een week tijd leer je alles over het muscialvak! Alle disciplines komen aan bod en worden begeleid door professionele docenten die veel ervaring hebben in het vak. Je blijft de hele week overnachten in tenten, gezellig toch?



Summer School Programme
11-17 jaar
Teen Camp is een intensief Engels taalprogramma voor kids 11-17 jaar. Inclusief overnachtingen op een van de twee te gekke locaties. Je krijgt Engels op een hoog niveau en een programma vol leuke activiteiten met o.a. sport, muziek en dans!



6x wat neem je mee op kamp?
Hoe leuk is het om als kind op kamp te gaan? Nieuwe vrienden maken, lekker buiten zijn en vooral heel veel leuke dingen doen! In deze blog vind je 6 handige goodies om mee te nemen op vakantiekamp.



Nóg meer leuke vakantiekampen!
Je kunt elk jaar weer uit zóveel leuke kampen kiezen. En deze kampen zijn pas een voorproefje. Ben je benieuwd naar het volledige aanbod bij jou in de buurt? Op onze site vind je álle kampen voor jouw zoon of dochter bij elkaar. 



Veel plezier met kiezen!