We love local: Dot en Julot!

26 maart 2020
Kidsproof houdt van lokale ondernemingen. En om hun te steunen hebben we contact opgenomen met Angeliek van Dot en Julot met de vraag hoe het met haar kinderwinkel gaat en wat ze nog in deze bijzondere tijd voor klanten kan betekenen.
Dot en Julot is...
* Een mooie kinderwinkel aan de gezellige Veemarktstraat in Breda
* een winkel waar mijn kinderen (meisje van 10 jaar en twee jongens van 8 en 6 jaar) altijd slagen
* een winkel waar je kleding hebt van toffe merken (o.a. Someone, Flo, Looxs, Scotch & Soda) 
* een winkel waar je ook terecht kunt voor schattige babykleren (o.a. Noppies, Z8, Feetje)
* een winkel waar persoonlijk contact centraal staat
* een winkel waar je naast kleding ook leuke accessoires en cadeautjes kunt kopen



Wat merkt Dot en Julot van de coronacrisis?

Aan de telefoon heb ik Angeliek, eigenaresse van de winkel en moeder van een zoon die in 5 HAVO zit. Ze vertelt in een open gesprek dat het momenteel een stuk rustiger in de winkel is dan normaal. Logisch want het is niet de bedoeling dat de mensen er op uit gaan.

In het verleden heeft Dot en Julot er bewust voor gekozen om niet online kleren te verkopen. De belangrijkste reden hiervoor is dat Angeliek heel veel waarde hecht aan het persoonlijk contact (en uit eigen ervaring weet ik dat ze hier erg goed in slagen). 

Maar ja, dan is je nieuwe collectie net binnen, zijn er logischerwijs strenge richtlijnen vanuit het RIVM en verkoop je niet online. Hoe ga je daar dan mee om? Angeliek is een positief ingesteld persoon en is gaan omdenken



Wat kan Dot & Julot nog wel betekenen voor klanten?

Is jouw (schoon)dochter of een goede vriendin zwanger of net bevallen? Neem dan contact op met de winkel, zij sturen dan namens jou toch iets leuks en persoonlijks op.

Is jouw kind jarig en wil je deze verwennen met een feestjurk of andere feestelijk set. Je kunt een afspraak maken voor private shoppen in de winkel of via facetime. Zo voelt de jarige Job of Jet zich nog meer jarig! Dit kan natuurlijk ook als je  gewoon toe bent aan een nieuwe zomerjas of andere zomerse look!

Op facebook en Instagram worden gave kledingsets geplaatst welke je via een persoonlijk bericht kunt bestellen.

Ook kun je altijd contact opnemen voor een tof kindercadeautje. De cadeautjes worden voor je opgestuurd naar het feestadres!

Wil jij gebruik maken van één van deze fijne opties? Je kunt Angeliek altijd appen met je vraag. Haar telefoonnummer is 06-10735961.

Meer weten over deze toffe kledingwinkel? Ga via hier naar hun website.