7x grappige bubbeltips voor thuis

15 december 2021
In je eigen bubbel blijven: hoe dan? Na de zoveelste lockdown is je inspiratie misschien niet meer wat het is geweest. Wij verzamelden 7 thuistips waarmee je lekker thuis kunt bubbelen met elkaar!
Lees hier onze 7 tips om thuis te bubbelen! Welke is jullie favoriet?

1. Bubble tea

Kennen jullie deze hit al? Bubble tea is een zoete thee met melk en tapioca parels. Het ziet er niet alleen cool uit, maar smaakt ook heerlijk! Gezellig theeleuten dus. Of maak het eenvoudig zelf met dit recept.2. (Kinder)Champagne drinken

Cheers! Waarom wachten tot oud & nieuw als je ook nu kunt proosten? Laat de bubbels maar komen. Voor de kinderen een Jip & Janneke champagne en voor jullie de échte bubbels natuurlijk. Kun je vast gebruiken in deze tijd ;)


3. Bellenblazen

Kinderen zijn dol op bellenblaas! En wij worden er stiekem ook altijd vrolijk van. Maak je eigen bellenblaas super eenvoudig. De beste verhouding: 1 deel groene Dreft en 8 delen warm water. Sommigen zweren bij de toevoeging van 4 theelepels glycerine, maar dat heb je waarschijnlijk niet zomaar in huis.  

4. Bubblegum  

Waarschijnlijk nog populairder bij je kids: je eigen bellen blazen met kauwgom. Vooral de zoete roze is hier in huis populair ;) Wie blaast de grootste kauwgombel? Zonder dat ‘ie klapt natuurlijk. Blazen maar! 

5. Bubbelbad

Nergens zo lekker bubbelen als in een bubbelbad! Heb je geen bad? Zet dan een teiltje in de douche voor het badschuim. Hoe meer schuim, hoe beter! Extra pret: maak je eigen bubbels door met rietjes lekker rond te blazen in het bad. PS: wist je dat er badwaterkleurtabletten zijn? Te grappig! 


6. Bubbelafwas

Hebben je kinderen geen zin om de afwas te doen? Vast wel als ze zoveel bubbels mogen maken als ze willen! Let op: je eindigt misschien in een grotere bende dan voor ze aan de vaat begonnen…


7. Bubbeltjesplastic wedstrijd

Wij houden ervan: de bubbels van bubbelplastic laten knappen. Geef elk kind een gelijk stukje van dit verpakkingsmateriaal. Maak er een wedstrijdje van! Wie heeft als eerste alle bubbels kapot?Op zoek naar meer inspiratie om de extra lange kerstvakantie door te komen? Bekijk hier nog 25 leuke tips voor thuis met kinderen! 

Zin om er eventjes met de kids op uit te gaan? Kijk dan in onze uitagenda wat er allemaal mogelijk is.